Еллерт відгуляв весілля зі смаком: Мішина у білосніжній сукні з фатіном та діадемою вийшла наче королева

Після довгоочікуваного фанатами примирення Олександр Еллерт та Ксенія Мішина схвилювали мережу новими кадрами. Гуморист відгуляв розкішне весілля зі смаком, а акторка показала білосніжну сукню з фатіном та діадемою на голові. Тепер у житті зірок все по-старому.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина вже давно хвилюють фанатів невизначеністю у стосунках. Пара то розбігається, то знов мириться. І якщо в перший раз акторка та гуморист не наважилися зізнатися у тому, що відносини дали помітну тріщину, то конфлікт, який стався у парі через місяць призвів до публічної заяви про розрив.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт відгуляв весілля зі смаком

Причину розставання жодна з зірок так і не назвала. Але тепер, після декількох місяців розлуки Олександр та Ксенія поступово починають радувати підписників новими спільними знімками та відео. І хоча Ксенія так і не відновила видалені фотографії з коханим, користувачі мережі впевнені, що пара знову разом.

Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля

Основний дохід Олександра Еллерта складають гроші, які він заробляє на приватних замовленнях. Частіше за все, це весілля. Нещодавно на цого особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явилися нові кадри з торжества, де він був ведучим. Захід йому дуже сподобався, і він назвав його смачним.

Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля. Скріншот особистих сторінок Саші та Ксенії

Ксенії також вдалося заінтригувати публіку своїм виходом у білосніжній сукні з фатіном та шлейфом. На голові акторки красувалася діадема, а щоб не змерзнути вона одягла трендову шкіряну куртку.

Цей наряд вона обрала для зйомок, де зараз знаходиться з колегою Артуром Логаєм. До речі, актор назвав зірку “королевою Укрзалізниці”. Виходить, що Ксенії дуже щастить на жартівників, адже вони оточують її повсюди.

Цікаво, чи дочекаються фанати Мішиної та Еллерта їхнього весілля?

Схожі статті