Вагітна Настя Каменських намагалася сховати великий живіт, але сама себе і видала: майже батьки з Потапом

Настю Каменських прихильники та журналісти регулярно підозрюють у "цікавому стані", хоча сама артистка ніяк не коментує ці чутки. Та все ж затятим фанатам співачки та її чоловіка Потапа вдається розгледіти на фото натяки на вагітність жінки, яку вона буцімто приховує.

Потап і Настя Каменських досить довго приховували свої стосунки. Про свій роман вони розповіли публіці досить яскраво – відразу з весілля, яке вони зіграли у 2019 році. Скільки зустрічалася пара до офіційного штампу в паспорті залишається невідомим.

Хоча їхні спільні фото з відпочинку у різних країнах потрапляли у мережу ще задовго до зізнання закоханих. У 2013 році прихильники “смакували” знімками Потапа й Насті з Куби. На фото пара тримається за руки та цілується, хоча на цей момент продюсер та музикант все ще був одружений з Іриною Горовою, яка подарувала йому сина.

Потап і Настя в 2013 році на Кубі
Потап і Настя в 2013 році на Кубі

Розлучення з першою дружиною Олексій оформив у 2014-му, і ще п’ять років не зізнавався, що між ним та його напарницею по сцені Каменських. Прихильники продовжували вигадувати теорії про їхні стосунки аж до 2019-го року та весільної церемонії улюбленого дуету.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Напевно, саме така таємничість цього зіркового подружжя змушує їхніх фанатів фантазувати щодо особистого життя улюблених кумирів. Зараз у мережі активно обговорюється тема вагітності Насті, яка зізнавалася під час одного з інтерв’ю, що хотіла б подарувати улюбленому чоловіку малюка.

Вагітна Настя Каменських приховує живіт: фото з Instagram
Вагітна Настя Каменських приховує живіт: фото з Instagram

Нова публікація співачки у черговий раз викликала хвилю коментарів з питанням: чи приховує вагітний животик Настя. Артистка дійсно володіє фігурою з пишними формами, тож деяким користувачам мережі дійсно вдається розгледіти животик у неї.

Хоча сама Настя зізнається, поки що вона займається кар’єрою, а про поповнення в родині неодмінно повідомить своїм прихильникам. Тож вагітність Каменських все ще залишається здогадками її фанатів.

Схожі статті