Як виглядають чоловік та син Людмили Барбір: все, що відомо про найближче оточення телеведучої (ФОТО)

Телеведучу та зірку проєкту "Сніданок" на "1+1" часто називають українською Монікою Белуччі завдяки її природній красі та схожості з відомою актрисою. Жінка не часто ділиться фото з родиною, але все ж на деяких кадрах можна побачити, як виглядає чоловік і син Людмили Барбір.

Ведучу “Сніданку” називають однією з найпривабливіших зірок українського телебачення. Глядачі та прихильники полюбляють сватати Людмилу з колегами по кадру, особливо з Русланом Сенічкіним, з яким вона щоранку будить українців з екранів телевізорів. Не дивлячись на ці чутки, Барбір має коханого чоловіка та виховує разом із ним сина Тараса.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

Жінка не полюбляє розповідати на загал про особисте життя, вона дотримується правила “щастя любить тишу”, та все ж знайти спільні фото з чоловіком і дитиною можливо – деколи Барбір ділиться ними у своєму особистому блозі.

Обранця Людмили звати Ігорем, він професійний боєць айкідо, а також викладач цієї техніки бойового мистецтва. До речі, й сама теледіва зацікавилася захопленням чоловіка: вісім років тому вона почала відвідувати уроки з айкідо, а згодом навіть отримала чорний пояс. Барбір розповідала, що їй довелося опанувати понад ста технік, включаючи удари та володіння холодною зброєю.

Людмила Барбір з чоловіком і сином
Як виглядає чоловік і син Людмили Барбір, фото 2013 року

Сину подружжя Тарасу зараз дев’ять років, хлопчик відвідує школу й також цікавиться бойовими мистецтвами, як і його батьки. Одного разу він зізнався, що мріє про братика або сестричку. Однак його зіркова мама відповідає, що поки не готова до поповнення у родині, хоча не виключає варіанту, що одного разу стане мамою вдруге, тим паче чоловік підтримує бажання сина.

Людмила Барбір з сином
Людмила Барбір з сином на марафоні Моя дитяча мрія

У родини є свої ритуали. Перед сном вони всі разом читають книжки, в основному, Тарас обирає автора та назву роману. Головне – щоб поряд сиділи мама з татою та разом поринали у вигадану історію.

Схожі статті