Знайшовся таємний брат Каті Осадчої, про якого теледіва мовчала роками: підкачаний блондин живе у Штатах

У телеведучої Каті Осадчої є брат, якого звати Володимир. Зірка "Світського життя" не має змоги часто бачити рідну людину, оскільки чоловік переїхав до Штатів та практично не відвідує Україну. Однак фото свідчать про те, що він надзвичайно сильно схожий на сестру.

Катя Осадча сьогодні – одна із провідних ведучих на українському телебаченні. За роки професійної діяльності вона випрацювала не лише особистий стиль роботи, а й образ, який не сплутаєш ні з ким іншим. Звісно, ми говоримо про яскраві наряди Каті та капелюшки, які стали однією з її головних фішок.

На телебаченні Осадча з’явилася на початку нульових, коли їй виповнилося 22 роки. До цього їй вдалося побудувати кар’єру моделі – з дитинства вона була досить високою, а її параметри ідеально підходили для модних показів і фотозйомок. Вже у 13 років майбутня зірка дефілювала світовими подіумами, а у 18 прийняла рішення закінчити кар’єру та повернутися до України. До цього Катя жила в Європі.

Катя Осадча у часи роботи моделлю
Катя Осадча у часи роботи моделлю

Сьогодні Осадчу можна назвати не лише телеведучою, а й блогеркою. Теледіва активно веде особистий блог у соціальних мережах, де ділиться з аудиторією інформацією про роботу, родину, виховання дітей, відпочинок і хобі. А от спільних фотографій чи відео з її рідним братом на сторінці Каті не знайдеш – про нього вона чомусь ніколи не згадує.

Як виявилося, у зірки “1+1” дійсно є брат, якого звати Володимир. Судячи з його знімків у всесвітній “павутині” він уже багато років живе в Америці, де професійно займається спортом. В описі профілю Володимира в мережі Instagram вказано, що він – віндсерфер.

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Про брата телеведуча згадувала лише один раз під час інтерв’ю. Володимир на три роки молодший за сестру і в дитинстві вона опікувалася над ним. За будь-яку шкоду хлопчика відповідала разом з ним, адже була старшою та мала подавати йому приклад.

Катя Осадча з братом
Катя Осадча з братом

Зараз вони рідко спілкуються, адже живуть у різних країнах, але певний зв’язок все рівно підтримують та залишаються рідними людьми один для одного.

Схожі статті