Аліна Гросу потягнула коханого під вінець та смакує щасливе сімейне життя: “Вже весілля з Романом”

Після розлучення з московським бізнесменом Олександром Комковим Аліна Гросу активно будує романтичні стосунки з Романом Полянським. У житті артистки почався період життя, пов'язаний з весіллям та реєстрацією шлюбів. Чим вирішила займатися Аліна після весілля подруги? Читайте подробиці у статті.

Не так давно в українському та російському шоу-бізнесі прогриміла новина про заміжжя молодої артистки, хрещеної доньки Ірини Білик, Аліни Гросу. Дівчина запам’яталося аудиторії, як маленька Бджілка, тому інтерес до її вступу у доросле життя постійно зростав.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу у розкішній сукні та з діадемою відгуляла весілля

І саме тому її розлучення з Олександром після півроку спільного життя викликало такий резонанс у суспільстві. Розлучена артистка не скупилася на неприємні подробиці кризи у стосунках з бізнесменом і зізналася, що той покинув її а заради заможної і доволі немолодої жінки.

Аліна Гросу знайшла нове хобі

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, в якій вона постала у розкішній лавандовій сукні з пір’ям. Аліна була дружкою нареченої і прийшла разом з Романом Полянським на торжество.

На світлині вона стоїть поруч з нареченою під весільною аркою, а її обранець знаходиться біля нареченого.

Після виходу в світ у власноспроектованій сукні, Аліна Гросу наважилася на відкриття весільного салону. Тепер співачка буде торгувати сукнями, у яких жінки відправлятимуться у заміжнє життя.

Нагадуємо, що колишній чоловік Аліни Гросу Олександр Комков спростував її слова щодо зради. Більш того, його кращий друг прокоментував звинувачення співачки адресу приятеля. Він зазначив, що почуття до Романа Полянського в неї з’явилися ще тоді, коли вона перебувала у стосунках з Олександром. Мовляв, не така не винна, якою себе виставляє перед журналістами.

Схожі статті