Більше не вагітна: Ольга Мартиновська народила і разом з Ектором Хіменесом-Браво вийшла в люди з донечкою

Поза знімальним майданчиком кулінарного проєкту "МастерШеф" між його суддями склався справжній любовний трикутник, який, схоже, розв'язався. На тлі чуток про вагітність Ольга Мартиновська разом з Ектором Хіменесом-Браво вийшла в люди з новонародженою донечкою.

На “МастерШеф” пристрасті вирують не лише між учасниками. Нещодавно публіка пліткувала про роман Олі Мартиновської і Володимира Ярославського, що й не дивно, враховуючи кількість спільних та доволі романтичних фото зірок у соцмережах. Жодних викриваючих правду коментарів від кулінарів не надходило, допоки Ектор Хіменес-Браво не поділився з фанатами світлиною зі своєю таємничою коханою.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою
Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою

Жінка стояла до камери спиною, тим не менш, підписники побачили в ній зовнішні риси Ольги. До того ж вона сама це підтвердила. Це дозволило робити припущення з приводу того, від кого суддя “МастерШеф” завагітніла, якщо це дійсно вагітність. Справа в тому, що під час недавньої відпустки в Грузії Мартиновська спантеличила шанувальників фото з доволі округлим животом.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Вагітна Ольга Мартиновська

Чи то справа у вагітності, чи то просто сніданок був щільним – Оля не пояснила. Але мамою вона вже стала у своєму першому шлюбі.

У 2016 році Мартиновська народила донечку Віру від колишнього чоловіка Івана Кобця. Це сталося через півроку після весілля пари. Одним з перших, хто познайомився з Вірунею, став саме Ектор Хіменес-Браво, про що свідчить архівне фото телезірок, на якому вони широко усміхаються, а між ними у візку спить новонароджена крихітка. Хрещену маму для спадкоємиці Ольга також знайшла на “МастерШеф” – нею стала екс-суддя шоу Тетяна Литвинова.

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво з донечкою
Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво з донечкою

Незважаючи на появу спільної дитини, шлюб Мартиновської і Кобця дав тріщину, тому вже на початку 2020-го вони розлучилися. Нове кохання Оля офіційно не представляла, що і спричинило появу чуток щодо її романів то з Ярославським, то з Ектором.

Схожі статті