Дан Балан вперше розповів про дівчину, через яку в нього не вийшло з Тіною Кароль: хто зайняв серце мачо

Мільйони дівчат по всьому світі бажали б стати обраницею молдавського мачо Дана Балана. Втім, його ставлення до довготривалих романів повністю руйнує їхні плани. Але у житті співака була жінка, яка зайняла його серце. Дан розповів, коли це сталося та хто ця чарівна особа.

Коли Дан Балан вперше з’явився у якості колеги та партнера Тіни Кароль, фанати були вражені хімією та іскрою, які виникли між артистами. Зірковий парі одразу стали передрікати щасливе майбутнє разом, а плітки про їхній бурхливий роман не покидали заголовків. Втім, враження про стосунки між ними виявилися хибними. Продюсери шоу “Голос країни” спростували плітки про взаємини зірок, і додали, що це було лише частиною сценарію, щоб підняти рейтинг проєкту.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан вперше розповів про дівчину, через яку в нього не вийшло з Тіною Кароль

Подібні зізнання не прийшлися до смаку великій кількості представників аудиторії, які почали вимагати пояснень від Дана Балана та Тіни Кароль. Але все тільки більше заплуталося. Тепер шанувальники впевнені, що щось таке між артистами було, а ці не говорять про одне одного і слова.

Перше кохання Дана Балана

В одному зі своїх інтерв’ю Дан Балан все ж таки заговорив про свої почуття і зрадив звичці приховувати подробиці своїх романів. Однак, свою розмову він присвятив дівчині, який віддав серце багато років тому. Сталося це у шкільні роки, в старших класах.

Дан Балан
Дан Балан вперше розповів про дівчину, через яку в нього не вийшло з Тіною Кароль

Тоді він зі своєю однокласницею поїхав до Румунії на канікули. Там хлопчик та дівчинка до нестями закохалися. Але їм довелося розстатися. Тоді молодий молдавський хлопчик мусив переїхати до Ізраїлю разом з батьками через роботу свого тата. Розрив стосунків дався йому важко.

Зараз співак зізнається, що цей роман приніс йому дуже сильні почуття, які він пам’ятає і зараз.

spot_img

Схожі статті