Чоловік Марічки Падалко не стримався і видав секрет: Єгор Соболєв показав 18-річну дочку від першого шлюбу

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вже давно щаслива у шлюбі з колишнім журналістом і народним депутатом Єгором Соболєвим. До зустрічі одне з одним у житті кожного з них були вже серйозні стосунки, а Єгор навіть має дорослу доньку від іншої жінки.

Марічка Падалко реалізувалася не лише в професії. Ще вона любляча дружина і багатодітна мама. Усіх трьох своїх дітей телезірка народила від нинішнього чоловіка Єгора Соболєва. У пари підростає син Михайло та дві дочки – Марія і Катерина. Сама журналістка в інтерв’ю розповідала, що доньки насправді були незапланованими.

Марічко Падалко та Єгор Соболєв з дітьми
Марічко Падалко та Єгор Соболєв виховують трьох дітей

Справа в тому, що зі своїм першим чоловіком Марічка прожила цілих 15 років разом, але спадкоємців у них не з’явилося – Падалко не могла завагітніти, хоча за усіма показниками вона була абсолютно здоровою жінкою. Через це зірка “ТСН” почала думати, що легко вагітніти – це не про неї. Тож коли мрія стати мамою нарешті втілилася в життя, вже у шлюбі з Соболєвим, пара дещо розслабилася. Так і вийшло, що потенційне планування другої і третьої дитини обігнав сам факт вагітності.

Єгор теж раніше був одружений на іншій обраниці, яка народила йому первістка – дочку Алісу. Їй вже 18, і вона вчиться на економіста в Києво-Могилянській академії. Чоловік особливо нічого не розповідає про спадкоємицю, але часто публікує її фото у соцмережах та зазначає – вона його гордість з самого першого дня.

Примітно, що Марічка залишає свої відмітки “Подобається”. Схоже, телеведуча підтримує добрі стосунки з падчеркою. Що стосується матері Аліси – про неї нічого невідомо.

Марічка Падалко знає, що в Єгора Соболєва є доросла донька
Марічка Падалко знає, що в Єгора Соболєва є доросла донька

До речі, Падалко і Соболєв познайомилися, коли обоє були у шлюбах. Про відносини навіть не думали, але поступово почали частіше бачитися, а коли ведуча дізналася, що вони ще й народилися в один день, зрозуміла – це не випадковість. Після довгих роздумів закохані розійшлися з попередніми партнерами і нарешті стали парою.

Схожі статті