Еллерт нарешті досяг бажаного: вже не холостячка Ксенія Мішина стала нареченою та показала весільний кортеж

Історія кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта зародилася на очах у всієї країни в романтичному реаліті-шоу "Холостячка". Закохані неодноразово ділилися з публікою планами на весілля, і ось раптом акторка опублікувала у мережі несподівані весільні фото.

Стосунки Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта після завершення проєкту продовжилися. Вони майже одразу почали жити разом, познайомили одне з одним своїх дітей та навіть зізнавалися, що хочуть народити близнят. При цьому не все так солодко було насправді, як здавалося з боку.

Герої “Холостячки” з плином часу почали хвилювати фанатів своєю невизначеністю – вони то розходилися, то сходилися, а влітку акторка вперше внесла ясність в ситуацію та повідомила, що вони більше не пара. Це сталося напередодні річниці початку реаліті, де між ними і спалахнула іскра.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Фінал Холостячки з Ксенією Мішиною

Усі, хто спостерігав за взаєминами Ксенії і Олександра, були дуже розчаровані. До того ж ніхто з них не назвав причину розставання. Проте, надії шанувальників на возз’єднання зірок справдилися – вони знов почали з’являтися разом у своїх Інстаграм-сторіз, а нещодавно відгуляли весілля друзів, де Мішина спіймала букет нареченої.

Не дивлячись на те, що офіційно про відновлення стосунків пара не говорить, на це натякає буквально все. Акторка навіть приміряє на себе образ нареченої, про що свідчать її нові публікації в особистому блозі, і їй він дуже пасує.

Так, Ксенія виклала в мережу кадр у весільній сукні з фатою. Екс-холостячка щаслива стоїть на задньому сидінні кабріолету, а позаду неї здіймаються в небо біло-малинові повітряні кульки.

Ксенія Мішина одягла весільну сукню і фату
Ксенія Мішина одягла весільну сукню і фату

Наступне фото розставило все на свої місця – Мішина знаходиться на зйомках фільму “7 бажань” разом з колегами-акторами Дар’єю Петрожицькою і Артуром Логаєм. Режисером кінострічки виступив Мітя Шмурак, він теж присутній на світлині.

Весілля Ксенії Мішиної
Весілля Ксенії Мішиної

Схожі статті