Наді Дорофєєвій діагностували пухлину: дружина Дантеса розкрила діагноз та розповіла про операцію

Відома українська співачка та екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва вражає шанувальників своєю відвертістю. Цього разу зірка неочікувано для багатомільйонної аудиторії повідомила про пухлину, яку їй діагностували під час профілактичного огляду.

13 жовтня у всесвітній День без бюстгальтера Надя Дорофєєва в Інстаграмі звернулася до підписників з важливим зізнанням. Виявилося, що весь цей час артистка ховала під одягом та маскувала тональним кремом шрам на грудях. Він став для неї нагадуванням про пухлину:

“Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті сталася фіброаденома і наступна операція з її видалення. Регулярні чек-апи супер важливі, це наш шанс вчасно виявити проблему! Днями я була на щорічному огляді у свого мамолога, і вам нагадую”, – написала зірка.

Публікацію Надя доповнила чутливою фотографією у бежевому корсеті, який не прикриває післяопераційний шрам. У коментарях героїню статті підтримав її коханий чоловік Володимир Дантес, подруга Даша Астаф’єва, а також безліч відданих фанатів:

  • “Ого! Дякувати Богу, що з тобою все добре”;
  • “Цей шрамик – не погано. Це твоя родзинка, яка нагадує про важливі в житті моменти, які стосуються здоров’я!”;
  • “Ми любимо тебе будь-якою”;
  • “Надя, ви молодець!”, – пишуть коментатори.
Надю Дорофєєву підтримали після розповіді про хворобу Дантес і Даша Астаф'єва
Надю Дорофєєву підтримали після розповіді про хворобу Дантес і Даша Астаф’єва

Діагноз Дорофєєвої фіброаденома – це найрозповсюдженіша доброякісна пухлина молочної залози, яка частіше за все зустрічається у молодих жінок до 30 років. Спричинити її виникнення можуть різні фактори, тому дуже важливо регулярно звертатися до фахівців, аби вчасно виявити та зупинити процес розвитку захворювання.

Саме на цьому співачка акцентує увагу фанатів, яких у неї, до речі, анітрохи не зменшилося після початку сольної кар’єри. Минулого року припинив своє існування дует “Время и Стекло”, де Надя була солісткою разом з Позитивом, тож зараз вона активно розвивається як самостійна виконавиця.

Надя Дорофєєва
Екс-солістка гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва розповіла про хворобу

Схожі статті