Ніна Матвієнко поскаржилася на життя з Мірзояном і Тонею в одній хаті: “Молю Бога, щоб вони швидше пішли”

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко відверто розповіла про труднощі життя в одному будинку зі своєю дорослою донькою Тонею та зятем Арсеном Мірзояном. Не дивлячись на зовнішню ідилію, знаменитість зізналася, що без конфліктів не обходиться.

Ніна Митрофанівна має щастя бути матір’ю, тещею і двічі-бабусею. Усіма цими статусами співачку нагородила її зіркова дочка Антоніна. Ще в юності вона народила свою першу спадкоємицу Уляну від чоловіка, особистість якого не розсекречує, а вдруге мамою Матвієнко-молодша стала вже у стосунках з Арсеном Мірзояном.

Пара познайомилася на “Голосі країни”, хоча зустрічатися вони почали набагато пізніше. Виконавці всіляко намагалися придушити почуття одне до одного, адже Арсен був одруженим на іншій жінці. Зрештою, після довгих і важких роздумів музикант вирішив не приховувати від дружини правду та пішов з родини до Тоні. Так і розпочалася їхня історія кохання.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко живуть з батьками

Спільну донечку, яка, до речі, з’явилася на світ поза шлюбом, Мірзоян і Матвієнко назвали на честь знаменитої бабусі – Ніною. З нею вони і живуть.

Так, за кадром вокального шоу “Співають всі!” Тоня розповіла:

“Я хочу, щоб у мене був свій дім та свій світ, але поки немає такої можливості. До того ж зараз, коли у нас з Арсеном маленька дочка, все ж таки зручно, що рідні поруч”.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька живуть усі разом

Але з інтерв’ю Ніни Митрофанівни в ефірі каналу Kyiv Live стало ясно, що не все так безхмарно, як здається. За словами народної артистки, Антоніна хоче відчувати себе хазяйкою в домі

“Щастя, коли є в тебе людина, яка допомагає по господарству, хтось там тобі наварить їсти… Коли хтось допомагає в хаті. А так, коли ми самі все робимо, коли самі діти готують, і я готую, тільки наймаю людину, яка прийде інколи прибере, раз-два рази на місяць, то дуже важко. Я думаю, що краще, коли б вони були окремо”, – зізналася Матвієнко-старша.

Ніна Матвієнко не хоче жити з Тонею і Арсеном Мірзояном
Ніна Матвієнко не хоче жити з Тонею і Арсеном Мірзояном

Крім того, зірка не приховує – конфлікти вдома бувають:

“Тоня завойовує свою територію як хазяйка, тому що вона вже мама, вона вже може без мене обійтися, тобто їй не треба мої поради. В основному, в мене з нею є якісь такі… Це не конфлікти, а, можливо, жіночі поради їй менше всього вже зараз потрібні. І я думаю, що вона правильно робить, що хоче утверджуватись сама як мама і як господиня, але я молю Бога, щоб вони швидше все рівно пішли в свою хату”.

Схожі статті