Як виглядає нова дружина Андрія Доманського, якій вдалося перевершити Лідію Таран: черговий службовий роман

Особисте життя українського телеведучого Андрія Доманського дуже насичене. Він змолоду віддавався почуттям без жодних сумнівів, тому у свої 47 він є батьком шістьох дітей. А от дружин у шоумена було три, і зараз він одружений на тій, до кого пішов від Лідії Таран.

Вперше Андрій Доманський одружився, коли йому був 21 рік. З майбутньою обраницею Юлією він познайомився в університеті на останніх курсах навчання. У закоханих було багато спільного, тож все було стрімко – вже через півроку після початку стосунків молоді люди вирішили розписатися.

Перші кілька років спільного життя були по-справжньому щасливими, тоді ж у них один за одним народилися двоє дітей, але коли кар’єра Доманського пішла в гору, шлюб дав тріщину. Андрій розривався між Києвом і Одесою, де жила родина. Так поступово вони з Юлією стали чужими одне для одного, і ведучий захопився Лідією Таран.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

З 2005-го по 2010-й колеги та коханці прожили у цивільному шлюбі. Цей службовий роман розвивався дуже швидкоплинно. Майже одразу Доманський і Таран з’їхалися, а згодом їх почали називати найкрасивішою парою українського телебачення.

Однак поступово пристрасна закоханість перетворилася на щоденну роботу, не змінилося це навіть з народженням дитини – Лідія завагітніла і народила доньку Василину.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

Ініціатором розриву стосунків став саме Андрій, оскільки за 5 років разом між ними з’явилося багато непорозуміння, над яким вони не вміли працювати. Зрештою, цей союз розпався так само швидко, як і розпочався. Тим більше, що в Доманського вже була інша симпатія – до своєї нинішньої дружини Марини. Познайомилися вони на зйомках шоу “Хто проти блондинок?” і пропрацювали спільно близько року, перш ніж почати зустрічатися.

Андрій і Марина Доманські
Третя дружина Андрія Доманського Марина

Черговий службовий роман перетворився на міцний шлюб, який триває й досі, незважаючи на те, що в кожного за плечами своя історія – Марина має сина від першого шлюбу, Андрій одружився на ній, вже маючи трьох дітей. Згодом у пари з’явилися спільні спадкоємці – дві донечки.

Як турботливий тато, Доманський намагається підтримувати зв’язок з усіма дітьми, а вони всі між собою дружать.

Схожі статті