|
13.10.2021 18:57

48-річна Руслана Лижичко стане матір’ю: вагітна співачка готується до появи довгоочікуваного первістка

Руслана Лижичко, не дивлячись на те, що їй виповнилося аж 48 років, досі мріє про материнство. У житті артистки було багато злетів та падінь. В основному, вона була зосереджена на розвитку своєї кар’єри, тому свого часу відмовилася від ідеї завагітніти. Співачка аніскільки не шкодує про свій вибір, але плани стати мамою не полишає.

48-річна Руслана Лижичко стане матір’ю

Цілком імовірно, що найближчим часом вона позбавиться статусу бездітної, і нарешті матиме нащадка.

Руслана Лижичко прозоро натякнула на вагітність

48-річна Руслана Лижичко стане матір’ю

Руслана, яка брала участь у шоу Маскарад», натякнула на свою вагітність під час бесіди з детективами. В ефірі, коли зірка позбавилася костюму Мавки, вона сказала на камеру наступне:

“Ви думали, що знаєте мене, та ви не знали, що знімаючи маску, Мавка готує свій секрет, свій сюрприз. В мене є Лукаш, але він мене ще ніколи в житті не образив. І саме його я так сильно полюбила, що найзаповітніша мрія Мавки – мати дитину. Це шоу дає можливість зняти маску з сердця”

Після цього Ірина Білик виразила своє бажання стати хрещеною матір’ю первістка Руслани, а співачка дала їй надію на можливість подібного розвитку подій. Згодом співачка прокоментувала свої слова на пркті, і не спростувала новин про її вагітність, але й підживила плітки про майбутнє поповнення.

До речі, Василіса Фролова, яка багато років боролася за право стати матір’ю, довела, що у зрілому віці абсолютно реально народити здорову дитину. Зараз телеведуча насолоджується компанією свого первістка і навіть обзавелася чоловіком.