Любовний трикутник на “Новому”: чому Ольга Фреймут розсварилася зі своїми улюбленцями Притулою і Педаном

Коли зірки "Нового канал" Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан розпочали свій шлях на телебаченні, вони й подумати не могли, що зблизяться одне з одним настільки. А коли почали дружити, точно не підозрювали про майбутню сварку. Що сталося між відомою білявкою і її колегами?

Дружба відомих українських телеведучих Ольги Фреймут, Сергія Притули, та Олександра Педана розпочалася з ранкової програми “Підйом”, яка транслювалося на “Hовому каналі” декілька років підряд.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Чому Ольга Фреймут розсварилася зі своїми улюбленцями Притулою і Педаном

Згодом кожна з зірок отримала гідну пропозицію, і покинула студію, яка подарувала їм кар’єру. Продовж багатьох років дружба телезірок не переривалася, але деякі хибні кроки Ольги Фреймут усе зруйнували.

Конфлікти з Сергієм Притулою

Її дует з Сергієм Притулою здавався глядачам найбільш гармонійним. Парі постійно приписували романи. До того ж зірки неодноразово цілувалися під прицілом камер та давали привід сумніватися у щирій дружбі.

Сергій Притула та Ольга Фреймут
Чому Ольга Фреймут розсварилася зі своїми улюбленцями Притулою і Педаном

Перша сварка між Ольгою та Сергієм сталася, коли та покинула партнера за день до ефіру “Хто зверху” і залишила друга без партнерки. Тоді Притула був змушений терміново шукати їй заміну, і знайшов її в особі Катерина Варнава.

Вони довго не розмовляли, але все ж таки помирилися. Стосунки не були такими, як раніше, а вчинок Ольги незабаром поставив остаточну крапку у їхніх взаєминах. Зірка обрізала в редакторі відеопривітання Сергія і виставила його на посміх, як чоловіка, який не може добитися від неї романтичних почуттів.

Ольга Фреймут та Олександр Педан

Чому Ольга Фреймут розсварилася зі своїми улюбленцями Притулою і Педаном

З Олександром Педаном все виявилося набагато простіше. Не дивлячись на теплі відносини, які склалися в неї з партнером, після конфлікту з Притулою Педан самостійно віддалився від Фреймут. І дарма, що з ним вони також неодноразово цілувалися перед об’єктивами. Таким чином відома трійця назавжди розірвала відносини.

Схожі статті