Коханка Святослава Вакарчука привітала його з народженням сина від іншої: для екс-дружини зірки це занадто

Христина Соловій, яка тривалий час вважалася коханкою фронтмена музичного гурту ОЕ Святослава Вакарчука, вперше заговорила про сенсаційну новину про нього. Як молода співачка відреагувала на народження первістка у її колишнього обранця та чи привітала вона його з цією подією?

Тривалий час підопічна відомого українського виконавця Святослава Вакарчука Христина Соловій вважалася його коханкою. Журналістів та глядачів не зупиняв той факт, що музикант перебував у двадцятирічному шлюбі з Лялею Фонарьовою, що, як виявилося, мало сенс. Адже нещодавно стало відомо про зради зірки і його позашлюбну дитину.

Народження дитини від коханки

Святослав Вакарчук і Христина Соловій
Коханка Святослава Вакарчука привітала його з народженням сина від іншої

На прямі запитання журналістів про романтичні стосунки зі Святославом Христина навідріз не відповідає. Дівчина ухиляється і дає прозорі натяки на те, що роман був. Зараз колеги, вочевидь, підтримують лише професійні стосунки, але близькість з музикантом Соловій не заперечує. Дівчина одною з перших дізналася про народження первістка Святослава Івана від Євгенії Яцути.

Святослав Вакарчук поруч з колишньою дружиною
Коханка Святослава Вакарчука привітала його з народженням сина від іншої

На питання Осадчої, чи привітала Христина Святослава з народженням сина, співачка відповіла негативно. Вона сказала, що дізналася про все набагато раніше, ніж це стало відомо офіційно. І намагалася всіма силами не видати, що знає про подію.

“Коли ми бачимося, він з мовчання знає, що я його вітаю”, – посміхнулася Соловій.

Варто відмітити, що дружина фронтмен гурту “Океана Ельзи” Ляля Фонарьова відреагувала на новину про розлучення та появу на світ малюка дуже бурхливо. Близьке оточення жінки говорить про те, що через нерви вона потрапила до лікарні. Святослав Вакарчук ці чутки ніяк не коментує, і просить про приватність.

Схожі статті