“Я втратив близьку мені людину”: Олег Винник зі сльозами на очах розповів про сімейну біду

Олег Винник досить загадкова особа українського шоу-бізнесу. Головний вовк країни ретельно оберігає всі родинні таємниці. Втім, інколи і він не в змозі тримати все у собі. Нещодавно співак повідав історію, яка торкнеться серця кожного його прихильника.

Олег Винник. Цей артист талановитий, хвацький та безмежно скритний. Чоловік досі не зізнався фанатам про те, чи має дружину. Йому майже 50 років і більше ніхто з прихильників не вірить, що чоловік живе сам, адже біля нього завжди є вірна та дорога серцю Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник зі сльозами на очах розповів про сімейну біду

Стосунки Головного вовка країни та його бек-вокалістки досі у тіні. Втім, Олег розповів такі подробиці, які розвіють всі сумніви про роман з Таїсією. Виявляється, артист опікувався рідними співачки та навіть разом з нею пережив втрату.

Рідні Таїсії Сватко

Вірна подруга Винника виявилася ще більш таємничою, ніж сам артист. Вперше з вуст Олега пролунала інформація про рідних його Таї. Виявляється, зіркова білявка пережила непростий період у своєму житті. Її сестра покинула цей світ, а мама не витримала удару — жінка пережила інфаркт. Тоді співак, який самостійно пише пісні і для себе, і для Таюне, створив на емоціях композицію “Солодкі сльози”.

За словами співака, сестра Таюне була й для нього досить близькою людиною, тож і він переживав цю втрату досить тяжко. Винник  розповів, що для порятунку жінки потрібно було зібрати 50 тисяч євро. Та згодом виявилося, що навіть гроші не допоможуть: онкологія скосила сестричку Таюне, не лишивши надії на світле майбутнє. Рідна людина пішла з цього світу просто на руках в рідних, які досі з теплом згадують її усмішку та очі.

Непростий період у житті ще більше зблизила Винника з його бек-вокалісткою. Зараз Винник пише окремий альбом для Таюне та вірить — вона обов’язково стане однією з найпопулярніших артисток української естради.

Схожі статті