В Олександра Пономарьова була ще одна донька, яку він втратив 9 років тому: що сталося в родині артиста

У житті золотого голосу України Олександра Пономарьова було багато жінок. Вони народили йому дітей, і подарували безцінний досвід. Але на долю співака випала ще одна особистість, про яку говорять набагато рідше. В Олександра Пономарьова, окрім Євгенії, була ще одна донька.

Коли Олександр Пономарьов розпочав стосунки з донькою великого композитора Миколи Мозгового Оленою у неї вже була донька від іншого чоловіка — Зоя. Але це не тільки не злякало майбутню зірку української естради, але й допомогло у житті. Дитина стала наче рідною Олександру, і в його серці назавжди звільнилося місце лише для неї.

З біологічним батьком Зої мама не була розписана і розійшлася ще до народження малятка. Коли доньці виповнилося півтора року, Олена почала жити разом з Пономарьовим. Відомого виконавця обидві, рідна донька та падчерка, називають татом.

Зоя Мозгова

Своїми спадкоємицями Олена Мозгова пишається. Старша – політолог, молодша Женя, як і мріє тато, стане співачкою. Обидві хочуть бути схожими на сильну маму.

В Олександра Пономарьова була ще одна донька, яку він втратив 9 років тому

Вже колишня дружина співака Олександра Пономарьова зізнається:

“Коли поруч мої дівчатка, стаю слабкою і м’якою”

Обидві доньки маму називають найкращою подругою. Вона і порадить, і позичить улюблену сукню, і допоможе впоратися з нерозділеним коханням. Дві сестри мають різні прізвища: старша Зоя – Мозгова, молодша Женя – Пономарьова.

Та коли пара розлучилася Олександр втратив свою старшу доньку. Зоя залишилася з мамою. Євгенія, у свою чергу, жила то у батька, то в матері.

В Олександра Пономарьова була ще одна донька, яку він втратив 9 років тому

Але навіть не дивлячись на те, що частина родини Олександра Пономарьова пішла з його колишньою, він підтримує з нею зв’язок і ніколи їй не дає забувати, що він дуже її любить. Адже сім’я — не ті, з ким ми зв’язані по крові, а ті кого виховуємо, про кого піклуємося та кого дуже сильно любимо.

Схожі статті