Як виглядає доросла дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка і де він подівся: Мірзоян затьмарив конкурента

Відома українська співачка Тоня Матвієнко заміжня за колегою по цеху Арсеном Мірзояном, з яким виховує маленьку доньку Ніну. Так пара назвала дівчинку на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни. Але це не перша дитина і не перший шлюб для Антоніни.

Мамою Тоня Матвієнко стала зовсім юною – свого первістка, дочку Уляну, вона народила у 17 років, а з її батьком познайомилася 16-річною. Хлопцеві тоді було 23, та попри такий доволі юний вік він охоче запропонував коханій одружитися, коли дізнався про вагітність. У шлюбі пара прожила разом 10 років, однак почуття з часом охололи:

“Розлучилися банально – я його розлюбила, а мені дуже важливо любити. Але не було нелегко”, – розповідала співачка Олі Поляковій під час гри в “Правду або дію”.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Тоня Матвієнко показала своїх дочок від першого чоловіка та від Арсена Мірзояна

За словами Антоніни, обранець з самого початку ставився до неї не як до дружини, а як до дитини. Не змінилося це і з її дорослішанням. Мовляв, навіть коли їй вже було 25-26, він все одно поводився так, наче він розумніший за неї. З віком вона почала розуміти, що більше не любить і все менше хоче бути з ним разом:

“Я б ще раніше пішла, просто дочекалася. Це ж як завжди, треба посваритися”.

Ніна Матвієнко з онучкою Уляною
Ніна Матвієнко з онучкою Уляною

Вже після розлучення Матвієнко для себе усвідомила, що цей час пішов в нікуди, тож вона відчувала, ніби вирвалася з клітки. Це було одночасно і страшно, і цікаво, адже починалося повністю нове життя:

“Я навіть не знала, хто я. Особистості нуль. Я не знала, що люблю їсти, не знала, який у мене улюблений колір. Просто така руїна. Мені ці 10 років на користь не пішли. Я була просто мамою і дружиною”.

Старша дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка
Старша дочка Тоні Матвієнко від першого чоловіка

Доньці Тоні від першого чоловіка скоро виповниться 23. Вона вже живе разом з коханим хлопцем, а також вчиться на режисера. Зовні дівчина дуже схожа на свою бабусю в молодості – саме таку паралель Матвієнко провела у новому пості в Інстаграмі.

Схожі статті