Вагітна Настя Каменських в шовковій сукні підкреслила великий живіт: Потап зводив матусю на побачення

Настя Каменських тривалий час мріяла про народження дитини. Співачка не поспішала пояснювати, чому за стільки років не наважилася на цей крок, але останнім часом підживлює чутки про свій стан зовнішнім виглядом та поведінкою. Невже Настя Каменських вагітна?

Про цікаве положення, у якому знаходиться відома українська співачка Настя Каменських пліткують вже не один місяць. Олії в огонь підлив Потап, який завірив аудиторію у своєму нестримному бажанні стати батьком ще, як мінімум три рази. І продюсер, і його благовірна запевняють, що бездітними залишатися не збираються, але й про плани на поповнення не говорять жодного слова. Мовляв, поки що Господь не дав.

Вагітна Настя Каменських станцювала на камеру

Нещодавно зіркове подружжя відправилося на відпочинок до Іспанії, де разом відпочиває та насолоджується теплом. Про це стало відомо з особистої сторінки співачки в соціальній мережі Instagram.

Вагітна Настя Каменських в шовковій сукні підкреслила великий живіт

Артистка опублікувала у своєму мікроблозі відеоролик, на якому вона у коктейльній синій сукні з шовку станцювала перед об’єктивом. Варто відмітити, що зірці вдалося значно схуднути. Але животик приховати не вдалося. Та й зврка не надто старалася його сховати, адже акцентувала на ньому увагу у своєму образі.

Цю сукню зірка одягнула не просто так. Невдовзі Потап повів свою кохану на побачення. Про положення Насті Каменських зіркове подружжя поки що мовчить.

Нагадуємо, що у Олексія Потапенко вже є син від колишнього шлюбу з Іриною Горовою. Хлопчику у цьому році виповнилося 13 років. Андрій Потапенко знаходиться у прекрасних відносинах з мачухою, але не спілкується з нею. Настя Каменських проігнорувала день знань у дитини, а також не пішла на його день народження. Втім, продюсер запевняє, що між його родинами все в порядку.

Схожі статті