Соломія Вітвіцька показала, хто після розлучення став її особистим захисником: рідний брат – майор (ФОТО)

Відома українська телеведуча і журналістка Соломія Вітвіцька розмістила у соціальній мережі серію сімейних фото з молодшим братом та невісткою, яку присвятила Дню захисників і захисниць України. Для родини зірки "плюсів" це водночас професійне та особисте свято.

Соломія Вітвіцька особливо не приховує подробиць особистого життя, але і не виносить їх на загальний огляд. Втім, сьогодні, 14 жовтня, ведуча не змогла промовчати і не поділитися своєю великою гордістю – вона показала фанатам свого рідного брата та його дружину, які стоять на варті миру в Україні.

У себе в Інстаграмі Вітвіцька опублікувала декілька світлин з ріднею, які доповнила зворушливим підписом:

“День захисників у нашій родині особисте свято. У нашій сім’ї є справжні захисник і захисниця – мій молодший брат Северин зараз служить у Луцьку у званні майора, а його дружина, теж військова – старший лейтенант Емма. Тому, 14 жовтня насамперед вітаю їх”, – пише Соломія.

Журналістка пригадала, як навесні 2014 року, коли в країні почалися заворушення, Северин служив у Севастополі. Через це Вітвіцька дуже переживала і постійно стежила за подіями, які розвивалися з блискавичною швидкістю. Вона цілодобово була на зв’язку з братом, адже він знаходився в гущі подій, повних небезпеки. На щастя, все обійшлося – чоловік повернувся додому цілим та неушкодженим.

Як виглядає рідний брат Соломії Вітвіцької
Як виглядає рідний брат Соломії Вітвіцької

На прикріплених до публікації фотографіях Соломія показала не лише брата і невістку, але й свого племінника, а коментатори приєдналися до привітань та осипали родину компліментами.

До речі, саме підтримка рідних і близьких допомогла Вітвіцькій спокійно пережити розлучення зі своїм вже колишнім чоловіком Владом Кочатковим. Як пояснювала журналістка, за 8 років разом коханий став для неї другом, але зрештою як пара вони втратили одне одного.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.