В родині молдавського мачо Дана Балана сталася велика радість: “Я відчуваю себе найщасливішим”

Молдавський мачо Дан Балан не з тих зірок, хто відкриває публіці подробиці свого особистого життя, але всього не приховати. Цього разу його мама Людмила Балан повідомила радісну новину, яка стосується їхньої родини, про що одразу ж дізналися численні фанати співака.

Світову популярність Дан Балан здобув ще зовсім юним, коли створив тріо O-Zone і став його солістом. Але в Україні артиста полюбили після його появи у вокальному шоу “Голос країни” в якості зіркового тренера. Там Дан миттєво оточив увагою поп-діву Тіну Кароль, у романі з якою його довгий час підозрювали та продовжують підозрювати й досі.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дана Балана і Тіну Кароль підозрюють у романі

Важко було не помітити хімію, яка між ними виникла – кокетство, чаруюча сором’язливість та недвозначні погляди. Все це породило безліч чуток про таємні стосунки музикантів, а масла у вогонь підлила поява на сцені проєкту мами Балана, яка заспівала для сина і потенційної невістки народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила і Дан Балан на Голосі країни
Мама Дана Балана прийшла на Голос країни

Вичерпних коментарів Тіна і Дан так і не дали навіть після цього, тож шанувальникам залишається лише будувати нові припущення та чекати підтвердження чи спростування пліток про зірковий роман. Ненадовго відволікти публіку від цих роздумів змогла Людмила Балан, яка поділилася у соцмережах сімейною радістю – її матері, бабусі Дана, виповнилося 89 років.

З цього приводу жінка опублікувала відео з іменинницею, яке доповнила зворушливим підписом:

“З днем народження, мама! Сьогодні мамі виповнюється 89 років! Я відчуваю себе найщасливішим дитинчам на світі, тому що можу сказати: “Я йду додому до мами!”, – написала Людмила.

Коментатори, звісно, приєдналися до привітань та побажали жінці такого здоров’я і довголіття, щоб вона ще встигла погуляти на весіллі правнуків. Варто зазначити, що у дитинстві Дан багато часу проводив з бабусею, тож для нього цей день також має особливе значення. А якщо цікавитеся, чим молдавський мачо живе зараз, дивіться наступне відео:

Схожі статті