Віктор Павлік не вгледів свого маленького сина: обличчя Михайлика змінилося, Репяхова не коментує

Віктор Павлік разом із молодою дружиною та новонародженим сином зараз відпочиває в Туреччині На одній із фотографій з відпочинку прихильники артиста помітили, що малюк Михайлик поранився, а на обличчі залишилася невелика подряпина. Цей кадр викликав обурення в коментарях.

Катерина Репяхова разом із чоловіком, старшим на майже 30 років співаком Віктором Павліком, полетіла у відпустку до Туреччини. Зіркове подружжя разом з собою взяло на море новонародженого сина Михайлика. Це їхня перша сімейна відпустка, тож до неї пара готувалася ретельно та з особливим хвилюванням.

Молода мама зізнавалася у своєму активному блозі, що подорож стала для неї справжнім випробуванням. Справа в тому, що малюк тяжко переніс свій перший переліт: багато плакав, не міг заснути та спокійно сидіти у кріслі. Батькам доводилося постійно ходити з ним на руках по салону літака. Адаптація до нового клімату також проходила неоднозначно: у дитини збився режим сну, тож мама з татом відразу відчули, чим відрізняється мандрівка з дитиною та просто вдвох.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова полетіли до Туреччини разом із сином
Віктор Павлік не вгледів свого маленького сина

Віктор та Катерина регулярно ділилися фотографіями та відео з відпочинку, тож їхні прихильники могли спостерігати за ними в режимі онлайн. Однак один зі знімків все-таки викликав обурення в аудиторії. На ньому Павлік позує з Михайликом. Щасливий тато обіймає сина та щиро посміхається. А ось у хлопчика на обличчі помітні невеликі подряпини.

Віктор Павлік разом із сином Михайлом
Віктор Павлік не вгледів свого маленького сина

“А що дитина така подряпана? Стежити треба за дитям!” – написали незадоволені коментатори. Однак зіркові батьки ніяк не відреагували на зауваження користувачів мережі. Більшість реакцій все рівно виявилася позитивною: “Таке хлоп’ятко гарненьке, аж хочеться його потискати, лапулька”, – розчулюються фанати подружжя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.