(Відео) Ніна Матвієнко поскаржилася на життя з Мірзояном: молиться, щоб скоріше з’їхало сімейство зятя

Ніна Матвієнко виростила чудових дітей. Вони вже дорослі та давно самостійні. Втім, як виявилося, не всі були готові з'їхати з батьківської хати. Вперше легендарна співачка розповіла про те, як побутові справи вплинули на її стосунки з донькою. Читайте далі.

Ніна Матвієнко – справжня легенда України. Її солов’їний голос почули ще за радянських часів. Машина пропаганди вторила, що такий талант – не для радянської країни, не для “нового суспільства”. Втім, музика перемогла сірий антитворчий монументалізм і нашу “княжну з інтернату” покохала вся країна.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Ніна Матвієнко поскаржилася на життя з Мірзояном

Зірка, попри визнання та шалену популярність, продовжила вести свій традиційний уклад життя. Виховала діток, а тепер з радістю пестить онучку. Втім, не все так радісно у житті Ніни Митрофанівни. Виявляється, життя з родиною доньки Ніни стало справжнім випробуванням для артистки. Про те, як доводиться ділити побут повідала знаменитість в ефірі каналу Kyiv Live.

“Тоня завойовує свою територію як хазяйка, тому що вона вже мама, вона вже може без мене обійтися, тобто їй не треба мої поради. В основному, в мене з нею є якісь такі… Це не конфлікти, а, можливо, жіночі поради їй менше всього вже зараз потрібні. І я думаю, що вона правильно робить, що хоче утверджуватись сама як мама і як господиня, але я молю Бога, щоб вони швидше все рівно пішли в свою хату”. – прокоментувала Матвієнко-старша.

Як Тоня Матвієнко привела у родину Арсена Мірзояна?

Доленосна зустріч двох люблячих сердець сталася на проєкті “Голос країни”. 1-й сезон не тільки подарував Україні нові обличчя, а й одну з найяскравіших пар. У 2017 році пара узаконила стосунки. Доля подарувала подружжю чарівну донечку Ніну, яка не могла не стати улюбленицею бабусі.

Цікаво, що Антоніна знайома з синами обранця від першого шлюбу.

Схожі статті