Викреслили Наталю з життя: Ольга Сумська зібрала на день народження матері всю родину, окрім старшої сестри

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася фотографіями зі святкування 88-го дня народження своєї знаменитої матері Ганни Іванівни. Заради цього в Київ з Москви навіть змогла приїхати старша донька Ольги Тоня Паперна, але сестри Наталі з ними не було.

Днями заслуженій артистці Ганні Опанасенко-Сумській виповнилося 88 років, тож з такої нагоди іменинниця зібрала вдома найрідніших, які з задоволенням приїхали особисто привітати її зі святом. Як активна користувачка соціальних мереж, Ольга Сумська опублікувала в Інстаграмі серію сімейних знімків, на яких присутні її матір, доньки Тоня і Аня, а також коханий чоловік Віталій Борисюк:

“Найщасливіші миті життя… Святкування 88-річчя нашої мамочки, Ганни Іванівни! Многая літа, рідненька! Моя душа, мій всесвіт! Родина в обіймах любові! Дякую сердечко всім вам, друзі, за теплі привітання”, – написала акторка.

Коментатори здебільшого теж прийнялися бажати іменинниці довгих років життя та міцного здоров’я, а деякі з них помітили, що на святкових світлинах відсутня старша сестра Ольги Наталія Сумська:

  • “Вітаю щиро. А де ваша сестра? Чому її немає на фото?”;
  • “Нічого собі у вас конфлікт з сестрою, що навіть таке свято не помирило і не об’єднало. Це погано, адже рідніше сестри немає нікого. А мамі вашій вітання і довгих років!”;
  • “Щирі вітання. Тільки Наталі не вистачає в сімейному колі”;
  • “Чому без Наталки?”;
  • “Бо вони викреслили її з життя і давно не спілкуються”, – відповідь підписника на попередній коментар.
Фанати помітили, що Наталія Сумська пропустила день народження матері
Фанати помітили, що Наталія Сумська пропустила день народження матері

Ольга ніяк не пояснила відсутність сестри на дні народженні матері, але відомо, що між родичками вже давно досить натягнуті стосунки. Сумьска-молодша попри все сподівається, що вони зможуть повернути ту сестринську теплоту, яка була між ними в дитинстві та юності, а от Сумська-старша категорично не поділяє життєві погляди сестри і не приховує цього.

Схожі статті