Ксенія Мішина перестане бути Холостячкою: акторка отримала пропозицію і вступає в новий етап з Еллертом

Після тривалого мовчання у відповідь на Hate у сторону відомої української акторки синій мішаний через її участь в Україна має талант, вона нарешті дала коментар. Знаменитість розповіла про свій погляд на ситуацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Не так давно стало відомо, що українська відома акторка, екс-холостячка Ксенія Мішина зайняла суддівське крісло у програмі “Україна має талант”. Це нововведення не надто сподобалося великій кількості фанатів проєкту. На зірку полився хейт буквально звідусіль. Мовляв, вона сама не має таланту.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом
Ксенія Мішина помирилася з Олександром Еллертом і отримала пропозицію

Глядачі вимагали повернути Славу Фролову і всіляко намагалися зіпсувати дебют Ксенії. Ситуація настільки підігрілася, що навіть Фролова заступилася за дівчину і опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до її фанатів, які без поваги поставилися до зірки.

Ксенія Мішина розповіла про пропозицію

Після тривалого мовчання і на сторінці Ксенії Мішиної з’явилася розповідь про цю ситуацію. Авторка опублікувала у власному мікроблогу в Instagram пост, у якому зізналася що пропозиція стати суддею була для неї дуже неочікуваною і раптовою.

Мовляв, зовсім не бачила себе в такому амплуа і дуже боялася. Також вона висловила своє розуміння до хейтерів, адже сама колись не вважала, що в неї є якісь таланти.

Цікаво, що акторка з гордістю та гідністю винесла скептичне ставлення глядачів до неї і змогла побороти цю ситуацію.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову разом. Пара заявила про свій розрив в середині літа, і з того часу фанати неодноразово ловили зірок на тому, що вони проводять час разом. А нещодавно Олександр власноруч показав, що в них з Ксенією все в порядку і вони знову насолоджується компанією одне одного.

Схожі статті