Галкін зняв на відео, як насправді Басков співає наживо під акомпанемент Пугачової: “Співак на трієчку”

Відомий російський гуморист Максим Галкін привітав натурального блондина Миколу Баскова з днем народження, опублікувавши в мережі запис його виступу під акомпанемент Алли Пугачової. Фанати вже влаштували бурхливе обговорення вокальних даних іменинника.

15 жовтня Микола Басков святкує свій день народження – артистові виповнилося 45. З такої нагоди його вітають безліч зіркових друзів, до яких приєднався і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін.

Так, на власній сторінці в Інстаграмі гуморист виклав раритетне відео, на якому Басков проникливо виконав популярний романс “Только раз бывают в жизни встречи”, а Примадонна прикрасила його спів своєю грою на роялі:

“Дорогий друг мій! Щасливий тебе вітати! Ми тебе обожнюємо всією родиною! Бажаю тобі, щоб голос летів, життя било ключем, а ти був як завжди мудрий і веселий! Рідкісні кадри. Січень 2012 року. Ми в гостях у наших близьких друзів. Миколу попросили заспівати, а Алла взялася підіграти. Враховуючи, що репетицій не було, вийшло чудово”, – написав Галкін.

З ним дійсно важко не погодитися, хоча серед коментарів під публікацією можна зустріти кардинально різні думки – не всі оцінили золотий голос Росії:

  • “Кричить, але не співає”;
  • “Може ж коли хоче, коли ж це було? Зараз що попало виконує”;
  • “Який огидний голос”;
  • “Ось цей репертуар Баскову краще пасує, а попси і без нього вистачає. Дурню всіляку співати – тільки час гаяти”;
  • “Що ж ви так кричите, Микола! Де вас так навчили кепсько співати?”;
  • “Алла Борисівна талановита в усьому, а Басков-то співак на трієчку”, – пишуть підписники.
В мережі розкритикували співи Миколи Баскова наживо
В мережі розкритикували співи Миколи Баскова наживо

Зазначимо, що у свої 45 Микола ще не одружений, але за його плечима все ж таки є один невдалий шлюб, у якому народився єдиний син артиста. Це було давно, але хрест на особистому житті Басков не ставить і морально вже готується до глобальних змін. Детальніше у відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.