Вагітна Настя Каменських більше не ховає круглий живіт і правду: зірка відповіла, коли народить Потапу маля

Шанувальники пари Потапа і Насті вважають, що Каменських вагітна, хоча офіційно ці чутки співачка не підтверджувала. Втім, вона неодноразово обирала для фото такі ракурси, з яких живіт здається округлим, а репер нещодавно зізнався, що мріє про чотирьох дітей від неї.

Дует Потап і Настя припинив своє існування у 2017 році, чим безліч фанатів були неймовірно розчаровані, однак у 2019-му на них чекала вибухова новина – артисти одружилися і в день весілля вперше на всю країну заявили про те, що кохають одне одного.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

Багато років їх підозрювали у романі, який вони щосили заперечували. З новою силою чутки про любовні стосунки Каменських і Потапенко розповсюдилися, коли він розлучився з першою дружиною Іриною Горовою. Та лише нещодавно в програмі “ЖВЛ” Олексій відверто розповів, що шлюб дійсно дав тріщину через його почуття до колеги по дуету. Саме він був ініціатором розлучення:

“Тоді серце розбивалося, але зараз, дивлячись на це, я розумію, що дуже щасливий, тому що зробив правильно. Я послухав своє серце, звернувся до свого кохання”.

Ірина Горова і Потап
Колишня дружина Потапа Ірина Горова

В тому ж інтерв’ю Потап пояснив, чому Настя досі не народила йому спадкоємця:

“Насправді ми дуже хочемо дітей, і коли вже вищі сили дадуть нам це зробити, тоді це і станеться. Я хочу п’ять дітей. Один є, чотири залишилося”.

Первістка реперу народила екс-дружина Ірина Горова. Їхньому сину Андрію вже 13, він живе з мамою, а з татом бачиться по мірі його можливостей.

Потап разом з сином
Син Потапа від колишньої дружини Ірини Горової

Вічно вагітна Настя Каменських теж давала свій коментар стосовно материнства і вагітності, яку їй постійно приписують в мережі. Сталося це у “Світському житті” в бесіді з зірковою подругою Катею Осадчою:

“Я б вже за рік би й народила, але я ж не можу переносити як слон. Бути вагітною – це неможливо сховати. Ну, тобто це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю. Чекайте. Скільки? Рік, два, три – не знаю”, – відповіла співачка.

Настя Каменських і Потап
Вагітна Настя Каменських зробить Потапа батьком

Все про любовний трикутник Потапа, Насті та Ірини Горової на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті