Святослав Вакарчук поділився архівними студентськими світлинами: їм більше 29 років

Популярний український рок-музикант Святослав Вакарчук опублікував студентські фото, якими підкорив мережу.

Лідер культового рок-гурту “Океан Ельзи”, співак та політик Святослав Вакарчук показав милі студентські фото. Артист згадав, як виглядав в юнацькі роки та поділився світлими спогадами про студентську молодість.

11 жовтня святкували День Львівського національного університету імені Івана Франка, в якому Святослав Вакарчук навчався. Музикант піддався ностальгії і опублікував на сторінці в Instagram світлини з років навчання в альма-матер.

Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки

Як відомо, Святослав закінчив фізичний факультет Львівського університету за спеціальністю “Теоретична фізика”. В своєму пості Святослав Вакарчук розповів, що університет дав йому не лише знання, а й друзів, вчителів та перших шанувальників молодого гурту. Музикант з теплотою згадує Наукову бібліотеку імені Михайла Драгоманова з чудовим читальним залом і смачною кавою з булочками, рідну кафедру теоретичної фізики, романтичні вечори в парку і в 7 гуртожитку на Майорівці.

Та найцінніший спогад Святослава про університет – це спогад про батька.

Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки

“Університет – це тато, Іван Вакарчук. Мій перший, найголовніший і найцінніший спогад. Дякую тобі, тату! Це ти зробив сьогоднішній день для мене святом”, – зворушливо написав Вакарчук.

Зазначимо, що батько відомого музиканта був двічі ректором Львівського університету та доктором фізико-математичних наук.

Лідер гурту «Океан Ельзи поділився з шанувальниками 3 світлинами з молодості. На одному з фото Святослав в 16-річному віці в студентському таборі, куди їх послали збирати хміль. Молоді хлопці влаштували веселий концерт з гітарами і іншими інструментами.

Святослав Вакарчук в студентські роки
Святослав Вакарчук в студентські роки

На інших світлинах можна побачити Святослава поряд з іншими студентами-фізиками. На фоторгафіях приблизно з 1995 року молодого Вакарчука важко впізнати – хлопець мало відрізняється від друзів студентських років.

Схожі статті