Любовний трикутник Влада Ями: про що промовчав хореограф, коли привселюдно цілував Наталю Могилевську?

Відомий український хореограф, зірка паркету Влад Яма завжди заперечував можливі романтичні стосунки з Наталею Могилевською. Згодом на поверхню спливли факти з біографії зірки, які висвітлюють саме цей період часу і вносять деякі пояснення щодо стосунків Влада і Наталки.

Коли Влад Яма та Наталка Могилевська вперше разом вийшли на паркет, від глядачів не приховалася іскра між зірками. Тоді про танцюриста майже ніхто не знав, але хімія між партнерами одразу ж підштовхнула кар’єру хореографа вверх.

Наталія Могилевська
Влад Яма мовчав про роман з Могилевською через іншу?

Було просто неможливо залишитися байдужим до поглядів, жестів та ставлення Влада до зірки. У пресі одразу повідомили про можливий роман між ними. Журналістів не зупинило навіть закінчення сезону.

Так чи інакше, у Влада та Наталки хороші стосунки, які вони і досі підтримують. Влад наполягав, що нічого крім дружби з Могилевською його не пов’язує. Але нюанси, які спливли після, можуть змусити засумніватися у чесності цих слів.

Влад Яма насправді був з Ліліаною

Роками згодом Влад Яма покаже свою дружину Ліліану, а потім дасть ексклюзивне інтерв’ю, з якого стане зрозуміло, що роман з нею припав саме на той час, коли хореограф вчив бальними танцями Наталку.

Наталія Могилевська несподівано натякнула на вагітність
Влад Яма мовчав про роман з Могилевською через іншу?

Так, у 2021 році Влад розповів, що вперше зустрів Ліліану після декількох ефірів першого сезону танцювального шоу. Він очікував, що дівчина його впізнає, але та його проігнорувала. Саме тоді він і почав до неї залицятися.

А у наступному сезоні Танців він вже перебував у серйозних стосунках. Стає зрозуміло з інтерв’ю Лілії Ребрик, у якому вона пригадала, як представилася хореографу, що чоловік швидко одружився. Адже коли телеведуча сказала своє ім’я Владу, то відповів, що його дружина також звуть Ліліана.

Схожі статті