|
15.10.2021 17:49

Соломія Вітвіцька похизувалася триповерховим котеджем, у якому живе після розлучення: розподіл майна вдався

Майже рік тому Соломія Вітвіцька повідомила про розлучення з Владом Кочатковим, з яким прожила 7 років у шлюбі. Пара розподілила гроші з розпроданого майна, і тепер кожен живе своїм життям. Нещодавно телеведуча показала розкішний триповерховий котедж, у якому зараз перебуває.

З моменту розлучення Соломії Вітвіцької та її колишнього чоловіка Влада Кочаткова пройшов майже рік. Кожен намагається жити своїм життям, але їхні шляхи все частіше пересікаються. Важко у це повірити, але екс-подружжя проводить багато часу разом, а Соломія навіть отримує букети квітів від колишнього.

Соломія Вітвіцька показала триповерховий котедж, у якому живе після розлучення

Подейкують, що вони давно помирилися, але поки не готові розкрити деталі цієї події. Втім, сторіз на сторінці телеведучої говорять про інше: зірка досі самотня і продовжує бути холостячкою.

Соломія показала котедж, в якому живе

Соломія Вітвіцька обожнює подорожувати з подругами, і цього року, так як вона абсолютно вільна жінка, зірка повністю віддає себе пригодам. Нещодавно на особистій сторінці ведучої в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, з якої стало відомо, що вона відмітилася у Дідово. Там Вітвіцька орендувала недешевий триповерховий котедж.

Соломія Вітвіцька показала триповерховий котедж, у якому живе після розлучення

Вона назвала його гостьовим домом. Зірка не змогла втриматися, і навіть похизувалася його зовнішнім виглядом та оприлюднила в мережі.

А постійним місцем проживання Вітвіцької залишається орендована квартира у центрі Києва. Соломія досі не знайшла собі житло, яке замінить їй дім, в якому вона була з Владом Кочатковим. До речі, ідея продати спільну квартиру виявилися доволі дивною: обидва залишилися без жилплощі. Тим не менш, усе було було більш-менш чесно — гроші розподілили порівну.