Зірки серіалу “Тетянин день” Анна Снаткіна та Кирило Сафонов знову разом після 14 років розлуки: “Дочекалися!

Анна Снаткіна та Кирило Сафонов стали справжніми суперзірками на початку нульових, коли зіграли головні ролі в серіалі "Тетянин день". Актори швидко стали улюбленцями публіки, яким фанати приписували роман. Пізніше у кожного з'явилося своє особисте життя, але через 14 років Кирило та Анна знову разом.

Серіал “Тетянин” день став справжнім хітом 14 років тому. Його головні актори: Анна Снаткіна, Наталя Рудова та Кирило Сафонов – буквально прокинулися знаменитими. А прихильники почали “сватати” виконавців улюблених ролей та переносити їхнє кохання з екранів телевізорів у реальність. Особливо всім подобалася пара Снаткіної та Сафонова. Тим паче на момент зйомок обоє були вільними – про чоловіків Анни нічого не було відомо, а Кирило декілька років як розлучився.

Актори Тетяниного дня Анна Снаткіна, Наталя Рудова та Кирило Сафонов
Актори Тетяниного дня Анна Снаткіна, Наталя Рудова та Кирило Сафонов

Однак чутки про реальне кохання між колегами-акторами не підтвердилися. Через три роки після прем’єри серіалу Сафонов одружився з солісткою гурту “Фабрика” Олександрою Савельєвою, Снаткіна також знайшла чоловіка своєї мрії, якому подарувала доньку. Тож після “Тетяниного дня” шляхи двох зірок розійшлися.

І ось через 14 років після першої спільної роботи Анна та Кирило знову зустрілися на одному знімальному майданчику. Сафонов зізнався, що дуже сумував за колегою та навіть трохи хвилювався перед початком зйомок, адже дівчина – справжня професіоналка, з якою дуже комфортно співпрацювати. Окрім того, актор розповів, що на якийсь момент йому здалося, що він знову опинився в “Тетяниному дні”, адже Анна абсолютно ніяк не змінилася за ці роки: ні ззовні, ні характером.

Анна Снаткіна та Кирило Сафонов знову разом
Анна Снаткіна та Кирило Сафонов знову разом

Снаткіна та Сафонов зараз разом працюють над серіалом “Кримінальний лікар”, прем’єра якого вже відбулася. Про роман між акторами тепер прихильники не зарікаються: обоє щасливі зі своїми коханими. Хоча фанати й говорять, що Анна та Кирило могли б бути надзвичайно красивою парою.

Схожі статті