Євгенія Власова з сльозами на очах розповіла про ДТП та проблеми зі здоров’ям: “Потрібен час на відновлення”

Вперше за 10 років Євгенія Власова повернулася в шоу-бізнес. Співачка, яка давно завершила музичну кар'єру, була запрошена взяти участь у танцювальному проєкті, і стала зіркою паркету "Танців з зірками" у 5-му сезоні. Втім, через автомобільну аварію її участь поставлена під питання.

Поява відомої української співачки Євгенії Власової на паркеті стала сенсацією, адже артистка давно завершила кар’єру, і не збиралася повертатися в шоу-бізнес. Втім, зірці вдалося швидко розчарувати аудиторію — співати перед публікою вона не збиралася і не буде. Її грандіозне повернення обмежується лише хореографією. Зараз артистка активно тренується та показує майстерність у бальних танцях.

Партнер Євгенії Власової потрапив в автомобільну аварію

Євгенія Власова та Макс Оеонов
Євгенія Власова зі сльозами на очах розповіла про ДТП та проблеми зі здоров’ям

14 жовтня стало відомо, що партнер співачки Макс Леонов потрапив в автомобільну аварію. Близько доби не з’являлося жодних деталей стосовно стану чоловіка. Мережею блукали лише фотографії з місця події, на яких видно, наскільки сильно постраждав автомобіль.

А наступного дня Євгенія Власова вийшла у прямий ефір, у якому розповіла про те, що відбувається насправді. На знаменитості не було обличчя. Воно й не дивно, адже тепер її участь у шоу поставлена під питання. На її очі наверталися сльози, і фанати звісно поцікавилися причиною її стану. Євгенія була дуже лаконічною

“Макс вдома. У нього внутрішньочерепна мозкова травма. У нього все в порядку насправді. Те, як він врізався … Все могло бути набагато гірше. У нього дуже сильний ангел-хранитель. З ним все в порядку, але йому потрібен час на відновлення. Звичайно, танцювати він не може, підтримки він робити не може “, – поділилася виконавиця.

Від продюсерів проєкту поки не надходило жодного коментаря стосовно подальших дій. Але Євгенія наче натякає, що танець буде, але не надто складний.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.