Аліна Гросу відгуляла розкішне весілля з Романом Полянським: з актором на порозі подружнього життя

Півроку тому відома українська співачка Аліна Гросу вперше заговорила про стосунки з актором Романом Полянським. Тепер знаменитості не покидають одне одного на жодному заході і завжди виходять разом, як пара. Останні кадри, які опублікувала Аліна Гросу наштовхують на думку, що пара скоро одружується.

Два роки тому Аліна Гросу об’явила про розлучення з молодим російським бізнесменом Олександром Комковим. Офіційною причиною розлучення стала зрада хлопця. Співачка наполягає на версії, у якій її благовірний покинув її заради іншої жінки, до того ж набагато старшої за нього. Сам чоловік коментувати минулі стосунки з зіркою не збирається, але одне інтерв’ю він все ж таки дав, у якому розповів, що не збирається з нею спілкуватися, а їхній контакт повністю розірваний.

Аліна Гросу та її обранець відгуляли весілля

Нещодавно на особистій сторінці Аліни Гросу в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, з яких стало зрозуміло, що вона та її кавалер побували на розкішному весіллі. Співачка була запрошена у якості дружки, а Роман у якості друга нареченого.

Аліна Гросу та Роман Полянський Аліна Гросу у ролі нареченої
Аліна Гросу відгуляла розкішне весілля з Романом Полянським

При цьому сукня співачки була зшита нею власно. Аліна вирішила прикрасити її пір’ям, а також зробила натяк на будуарний стиль. Сукня багатьом дуже сподобалася. Лавандовий колір обирала наречена, адже це єдина умова, яку вона поставила перед дружками.

Аліна Гросу
Аліна Гросу відгуляла розкішне весілля з Романом Полянським

У руках співачки красувався букет з гортензії, доповнений квітками еустоми. Зірка не зрадила своєму стилю і на голові залишила кучері. Весілля було зігране на природі, у лісі. Торжество було не бідним, влаштоване зі смаком.

Після цього Аліна Гросу всерйоз задумалася про відкриття власного весільного салону, адже її образ визвав фурор. Тепер зірка регулярно балує своїх фанатів святковими образами та показує, наскільки може бути розкішною в ролі нареченої.

Схожі статті