Онучка Софії Ротару ховає від усіх малюка: як виглядає новий член родини співачки та як його назвали?

Єдина онучка відомої української співачки Софії Ротару проживає у Сполучених Штатах Америки. Вона старанно приховує деталі особистого життя, але інколи балує кадрами з коханим та своїм улюбленцем. Як виглядає крихітний вихованець Соні та як його звуть?

У досить маленькому віці Соні Євдокименко довелося покинути рідну Україну і почати навчання у Великобританії. Там вона отримала освіту у найпрестижніших школах і тепер у досконалості володіє іноземними мовами. Два роки тому Соня наважилася покинути Англію, де зараз живуть її батьки та рідний брат, і перебратися до Нью-Йорку, США.

Софія Ротару і Соня Євдокименко
Онучка Софії Ротару ховає від усіх малюка

Тепер молода дівчина займається модельним бізнесом і живе під одним дахом з мільйонером зі списку Forbes Денисом Жадановим. У молодих людей серйозні стосунки і подейкують, що вони мають одружитися наприкінці 2021 року.

Малюк Соні Євдокименко

Втім, молода спадкоємиця Софії Ротару запевняє, що не поспішає з питанням заміжжя, і взагалі має дуже високі стандарти до сімейного життя через велику любов своєї бабусі та дідуся. Що й казати про вагітність?

Поки що усю свою любов вона вкладає в улюбленця, яким обзавелася декілька років тому. У юної моделі є білий пухнастий песик на ім’я Джиммі.

Песик дуже спокійний, і неймовірно лагідний. Дівчина постійно з ним подорожує, тому можна сказати, що Джиммі побачив за своє життя більше, ніж деякі люди.

На превеликий подив, Денис Жаданов ніяк не спілкується з собакою. Але і Соня не надто часто показує вихованця фанатам. Тому для новоспечених шанувальників дівчини завжди є сюрприз: після півроку активного фоловінгу зіркової онучки в соціальній мережі, можна раптово з’ясувати, що в неї є Джиммі.

Схожі статті