Віталій Козловський став жінкою: без суворого нагляду Ігоря Кондратюка остаточно пустився берега

Віталій Козловський останнім часом щосили епатує аудиторію своїми вчинками та словами. Що цього разу накоїв відомий український виконавець і яке відношення до цього має його вірна партнерка і подруга Ольга Цибуллська? Усі деталі читайте в нашій статті.

Віталій Козловський ніколи не шкодував для своїх фанатів подробиць особистого життя. Артист абсолютно спокійно ділиться емоціями та почуттями. За це шанувальники його творчості дуже цінують та поважають. Здається, що йому і не знайоме почуття сорому, адже на відміну від багатьох чоловіків, він спокійно може вбратися у жіночий одяг і розповісти найпотаємніші нюанси любовного життя.

Віталій Козловський став жінкою

Можливо на цю його якість вплинула його колега та подруга Ольга Цибульська, з якою він співпрацює вже багато років. Разом вони зовсім по-іншому розкрилися перед глядачем і тепер аудиторія бачить їхній тандем кожного дня у студії першого музичного телеканалу.

Нещодавно на особистій сторінці Віталія Козловського в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, яка була зроблена під час зйомок.

На цей раз співак постав у ролі жінки, а Ольга перевдягнулася в чоловіка. Віталій обрав червону жіночну сукню, босоніжки на підборах, елегантну зачіску та аксесуари. Цікаво, що для цього наряду ноги він не поголив. Тому підписники почали жартувати про теплі колготки.

Нагадуємо, що близько 7 років тому Віталій Козловський розпрощався зі своїм продюсером Ігорем Кондратюком. Розрив контракту приніс співаку великі проблеми, адже продюсер влаштував справжнє цькування артиста в шоу-бізнесі. Як згадував співак, його не брали на жодну ротацію, а на його концертах за ним слідкували. Втім, подібні проєкти, як з Ольгою Цибульського допомогли йому запобігти повного банкрутства.

Схожі статті