Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21: судді не приховували розчарування

Стало відомо, хто покинув ряди учасників 11 сезону "МастерШеф" у 8 випуску від 16.10.21. У цей раз судді були розчаровані як ніколи

Нещодавно в ефір вийшов 8 випуск головного кулінарного гру України, учасників якого стає все менше. На цьому тижні умови буди жорсткішими, а очікування глядачів більш вибагливими. Учасники мали не тільки демонструвати свої професійні та творчі навички, але й розібратися в словах, архітектурі та культурі. Неймовірно важкі конкурси, як для аматорів. Ці змагання принесли свої результати і висновки для Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського.

І як виявилося, аудиторія абсолютно не згодна з рішенням суддів, і має іншу, кардинально інакшу думку щодо людини, яка мала залишити проєкт.

Тетяна пішла з МастерШеф

Нещодавно стало відомо, що саме Тетяна покинула ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21. При цьому думка глядача щодо справедливості результатів епізоду аніскільки не дивує: користувачі мережі масово пишуть про те, що очікували на те що піде Даша.

Хто покинув ряди учасників 11 сезону “МастерШеф” у 8 випуску від 16.10.21

Також у немилість потрапив Діма. Коментатори не могли стриматися та зіштовхнулися через аутсайдерів шоу.

У випуску відзначився і Ектор Хіменес-Браво, який приготував авторську багатокомпонентну страву. Її вигляд вражає, а світлина одразу ж потрапила на офіційну сторінку проєкту в соціальній мережі Instagram для оцінки користувачами. Пройти повз такої краси, звісно, неможливо.

Бажаємо Тетяні удачі та швидкого професійного росту, який принесе задоволення та підйом.

Схожі статті