Олег Винник не з’явився на власних концертах: у зірки сталося нещастя і він ледь тримається на ногах

Олег Винник завжди з великою відповідальністю ставився до своєї концертної діяльності. Навіть смерть матері не змусила його повернути автомобіль і поїхати до неї попрощатися. Але і в його житті наступив мо момент, коли він був змушений перенести виступ.

Олег Винник безумовно один з найпрофесійніших виконавців на українській сцені. Артист багато працював, щоб заслужити такий авторитет і навіть дечим пожертвував. Так, коли померла його старенька мама, він дізнався про це з новин, але не повернув машину, адже мав виступати в Маріуполі. З найріднішою людиною йому на вдалося попрощатися. Відігравши концерти він поїхав на похорон, але крихту осуду отримав за розставлені приріотети.

Олег Винник не з’явився на власному концерті

16 жовтня у Запоріжжі мали відбутися концерти Олега Винника, які раптово були скасовані. Причиною цього став тривалий ларингіт у співака, з яким він бореться вже чотири тижні.

Співак зазначив, що йому дуже шкода, а квитки на ці концерти залишаються дійсними. Просто захід відбудеться в березні. Варто відмітити, що погане самопочуття повелителя вовчиць було видно неозброєним оком навіть на відео, у якому він позповів про біду, і опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

На повідомлення про скасовані концерти глядачі та фанати відреагували дуже спокійно та з розумінням. У коментарях йому побажали міцного здоров’я та швидше стати на ноги.

До слова, ларингіт — це запальна патологія слизових оболонок гортані, яка часто пов’язана з простудними або інфекційними захворюваннями. Появі захворювання сприяють перегрівання, переохолодження, вдихання холодного повітря ротом, забруднене повітря, регулярна інтенсивна напруга гортані. З таким діагнозом насправді неможливо виступати і більш того, можна завдати шкоди іншим.

Схожі статті