Як виглядає дівчина, через яку Андрію Данилко не суджено бути разом з Білоконь? Юна красуня все перекроїла

Андрій Данилко та Інна Білоконь як ніхто інший були близькі. Певний час шанувальники гумористичного дуету були впевнені, що між ними роман і дуже скоро вони одружаться. Втім, вони так і не побралися, а згодом з'ясувалося, щоб в Інни Білоконь є родина та коханий чоловік.

Про романтичні почуття, які мають одне до одного Андрій Данилко та його партнерка по сцені Інна Білоконь говорили досить давно. З першої появи мами Вєрки Сердючки на сцені від глядача не приховалася енергія та хімія між дуетом. Втім, артист і його партнерка заперечували можливий роман. І хоча до мережі досі потрапляють кадри, на яких вони цілуються, обіймаються і поводять себе наче пара, Андрій та Інна наполягають на тому, що вони всього лиш друзі.

Роман між Андрієм Данилко та Інною Білоконь
Як виглядає юна красуня, через яку Андрій Данилко не зміг бути разом з Інною Білоконь

Родина і донька Інни Білоконь

Велика кількість фанатів вважає, що головною причиною на шляху до кохання Інни Білоконь була сім’я. Справа в тому, що дівчина заміжня і досить давно. Більше 20 років тому в неї народилася донька Яна, яка є її всесвітом. Зіркова мама нічого не шкодує для коханої спадкоємиці і постійно хизується її красою та талантами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Не дивно, що між коханням та дитиною вона обрала другий варіант.

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Як виглядає юна красуня, через яку Андрій Данилко не зміг бути разом з Інною Білоконь. Дочка та чоловік Інни Білоконь

А от у Андрія Данилка за увесь цей час не було жодних стосунків. Принаймні він про них не розповідає журналістам. Як таке можливо, що заможний та популярний красень не зміг обрати собі наречену залишається великим питанням, але одною з вмлвірни відповідей є почуття до партнерки. Тим паче, що вона ледь не єдина, з ким Андрій дозволяє собі різноманітні тактильні акти.

Як виглядає юна красуня, через яку Андрій Данилко не зміг бути разом з Інною Білоконь. Яна Білоконь

До речі, нещодавно він опублікував у своєму мікроблозі поздоровлення для партнерки у день її народження. Чоловік не пошкодував червоних сердечок та не був багатословним. До привітань приєдналися інші зірки, які в коментарях засипали Білоконь різноманітними побажаннями.

Схожі статті