Що відомо про зірку “Холостяка-10” Анну Неплях, яка стала Міс Україна-Всесвіт: біографія, фото, цікаві факти

В Україні з'явилася нова Міс, яка прийшлася не до смаку великій кількості поціновувачів краси на просторах мережі. Чим роздратувала аудиторію Анна Неплях і що відомо про жінку, яка буде предствляти нашу країну на світовому конкурсі? Усі деталі в статті.

Нещодавно чергова українська красуня отримала титул “Міс Україна-Всесвіт 2021”. У столичному готелі “Fairmont Grand Hotel Kyiv” відбувся довгоочікуваний фінал конкурсу краси. За корону і почесний титул боролися 15 дівчат.

Анна Неплях

Переможницею конкурсу краси стала Анна Неплях. Дівчині 27 років. Вона родом з Дніпра. Дівчина завжди мріяла потрапити на такий конкурс, а про перемогу думала постійно. Вже в грудні вона представить Україну на міжнародному конкурсі краси – Міс Всесвіт 2021. Конкурс пройде в Ізраїлі.

Дівчина добре знайома глядачу через її участь у 10 сезоні романтичного шоу “Холостяк”. Вона боролася за серце пілота Макса Михайлюка. Вона покинула реаліті в сьомому випуску.

Анна Неплях – художниця. Вона вчилася в Київському університеті будівництва і архітектури, працювала моделлю.

Що відомо про фіналістку “Холостяка-10” Анну Неплях, яка стала Міс Україна-Всесвіт. Скріншот коментарів під публікацією про перемогу Анни на офіційній сторінці програми “Світське життя”

Варто відмітити, що глядачі дуже не задоволені вибором судів і всіляко намагаються дати це зрозуміти у соціальних мережах, публічно обговорюючи недоліки дівчини. Так, деякі вважають, що причиною тріумфу Анни стали гроші її батька. Інші просто не вірять у чесність конкурсу.

З її участі у реаліті-що відомо, що вона тривалий час знаходилася в аб’юзивних стосунках і пережила немалі потрясіння у зв’язку з цим. Через тиранію хлопця вона навіть потрапила у лікарню, після чого вирішила порвати з ним.

Варто відмітити, що незадоволення красунею, яка буде представляти Україну можна спостерігати кожного року. Втім, це не заважає дівчатам привозити корону.

Схожі статті