Камалія, Білик, Онофрійчук та інші: топ-5 українок, які вийшли заміж за багатих іноземців

Останнім часом чоловіки іноземці стали справжнім трендом серед українських дівчат. Чому вітчизняні красуні шукають кохання на інших материках або далеко від кордонів Батьківщини? Ми вирішили розібратися у цьому на прикладі історій кохання наших зіркових красунь.

Іванна Онофрійчук та Алмаз

Іванна Онофрійчук та Алмаз
Іванна Онофрійчук та Алмаз

Українська телеведуча Іванна Онофрійчук входить у топ найбагатших красунь українського шоу-бізнесу. Однак свій капітал жінка заробила не лише завдяки власній роботі – його примножив чоловік, мільйонер з Казахстану Алмаз. Пара вже встигла відгуляти весілля, однак, за чутками, офіційно штамп у паспорті вони все ще не поставили.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Ірина Білик за своє життя змінила декілька чоловіків. Вона зустрічалася і з продюсером Нікітіним, і з хореографом Коляденком, і з танцюристом Дігусаром. Однак офіційно вона розписалася лише з одним – російським режисером азербайджанского походження Асланом Ахмадовим. Пара виховувала сина Табріза, якого народила сурогатна мама. Ірина та Аслан здавалися надзвичайно закоханими та щасливими, проте нещодавно вони здивували новиною про розлучення: виявляється, життя на дві країни зруйнувало родину.

Камалія та Захур Мохаммад

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур

Українська співачка та пакистанський мільярдер, який довгий час жив у Британії, разом уже 18 років. У 2013-му в них народилися дві доньки-двійнята, яких пара так довго чекала. Деякі ЗМІ писали, що артистка користувалася послугами сурогатної матері, однак ці чутки жодного разу не підтвердилися, а сама Камалія називає себе надзвичайно щасливою жінкою.

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс

Еліна Світоліна та Гаель Монфіс
Еліна Світоліна та Гаель Монфіс

Українська тенісистка цього року також офіційно оформила своє кохання з колегою по виду діяльності. Її обранцем став француз Гаель Монфіс. Своє весілля закохані спортсмени зіграли в Швейцарії та підкреслили, що цей день був найщасливішим у їхньому житті.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Донька української акторки Ольги Сумської Антоніна також знайшла своє кохання закордоном. Пара почала зустрічатися 6 років тому, згодом дівчина переїхала до обранця, актора Володимира Яглича, до Москви. Зараз вони виховують сина та доньку.

Схожі статті