Олександр Кривошапко показав свою маму: як виглядає колишня свекруха Тетяни Денисової, яка не вподобала її

Шлюб Олександра Кривошапко і Тетяни Денисової тривав недовго, але запам'ятався і журналістам, і звичайному глядачу. У співака вже давно інше життя, з іншою жінкою, а пристрасті на телебаченні давно залишилися позаду. І тим не менш, про них не забувають.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова свого часу були  найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі. І ні для кого не було секретом, що їхні відносини були пристрасними та повними конфліктів. Вони то сходилися, то розходилися. Саме тому обидві мами були проти їхнього весілля. Мама Тетяна Денисової була впевнена, що Олександр занадто маленький для серйозних стосунків, а мама Олександра розуміла, наскільки сильний та не гнучкий характер у танцівниці, і передбачала фінал цього союзу.

Олександр Кривошапко показав маму

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко показав свою маму. Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Всупереч всім співак таки одружився зі своєю коханою Тетяною Денисовою. Але Діана Кривошапко очікувала, що нічого доброго не вийде. Через це сам Олександр Кривошапко і, природно, Тетяна Денисова були в поганих стосунках з жінкою. З чуток, пізніше все більш менш стабілізувалося в родині наскільки це було можливо. Тетяна Денисова ж терпляче намагалася знайти спільну мову з мамою чоловіка.

Однак, Діана мала рацію. Пара витримала разом лише рік у шлюбі, і потім розійшлася. Нещодавно співак показав свою маму на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Здається, що вони помирилися і забули про поганий період.

Згодом він пов’язав себе з іншими жінками. Одна з них, модель Кінскі подарувала йому дитину 4 роки назад. Сам Кривошапко вирішив відмовитися від кар’єри у шоу-бізнесі, і виступає у театрі. Саме так він бачить себе у сфері мистецтва, і це заслуговує поваги. Адже театр диктує свої традиційні та більш вимогливі правила, яких необхідно дотримуватися для визнання.

Схожі статті