Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої: проміняла багатого красеня на старого композитора

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва дев'ять років тому покинула чоловіка, мільйонера з Дніпра, Михайла Кіпермана, якому подарувала доньку Сару. У 2012-му пара оголосила про розлучення. Як сьогодні виглядає колишній блондинки, якого вона покинула заради Меладзе.

Віра Брежнєва з’явилася у ВІА Грі в 2002 році. Білявка відразу підкорила серця мільйонів чоловіків – прихильників колективу. Артистка неодноразово займала лідируючі сходинки в рейтингах найбажаніших та найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Навіть сьогодні, у свої 39 років, Брежнєва виглядає просто неймовірно та набагато молодше свого віку. Тож бути разом із такою красунею хотіли тисячі, а обрала вона найкращих.

Зараз вона заміжня за композитором Костянтином Меладзе. Офіційно вони оформили свої стосунки в 2015 році, однак про роман між продюсером та підопічної говорили ще задовго до зізнання пари. До Костянтина у Віри був чоловік – мільйонер Михайло Кіперман, якому вона подарувала доньку Сару.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

За чутками, саме заради цих стосунків виконавиця пішла з колективу. Коханий суворо слідкував за її нарядами, кліпами та піснями, контролював кожен крок дружини – така поведінка мільйонера й стала причиною розлучення. З першим чоловіком співачка розійшлася у 2012 році. З того часу вони практично не спілкуються, хоча спільна донька часто бачиться з татом і проводить з ним час.

У День народження Кіпермана, Сара опублікувала фотографію з батьком та підписала: “Я люблю тебе дуже сильно, з днем народження мій улюблений тато”.

Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої
Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої

Користувачі мережі відзначили, що чоловік схуд за останні декілька років та зараз виглядає навіть краще, ніж під час свого шлюбу з екс-віагрянкою. До того ж його донька надзвичайно схожа на тата-бізнесмена. Михайло також виховував старшу доньку Брежнєвої Соню, яку вона народила ще до своєї роботи на естраді від першого коханого.

Схожі статті