На Холостячці відбувся перший поцілунок: Злата Огнєвіч знайшла компроміс і ощасливила одразу двох учасників

Ще до початку романтичного шоу головна героїня Злата Огнєвіч розповіла, що закохалася одразу у двох. Можливо це була відсилка на сцену у реаліті, коли артистка злилася у поцілунку одразу з двома. Так чи інакше, на екрани вже вийшов епізод, де співачка змогла здивувати глядача.

Нова Холостячка Злата Огнєвіч безсумнівно піднімає рейтинги другого сезону романтичного шоу. Артистка вміє щиро будувати стосунки з чоловіками, нічого не приховуючи, і не стримуючи своїх почуттів. У випуску від 15 жовтня глядачі мали ще одну можливість у цьому переконатися.

Два поцілунки на побаченні

У п’ятому випуску проєкту Злата запросила на подвійне побачення Дмитра і Андрія Задворного. Вони радом полетіли на острів Кіпр, щоб там провести незабутній час і дізнатися одне одного ближче.

Шевченко запросив артистку поговорити наодинці. Дмитро привів її на місце з неймовірним пейзажем, і зізнався у тому, що вона йому дуже подобається. В результаті, пара злилася у ніжному поцілунку.

На Холостячці відбувся перший поцілунок

Після проведеного разом побачення Злата зізналася, що кращого місця для першого поцілунку знайти було неможливо. Але це виявилося не останнім супер романтичним моментом.

Потім співачка пішла поговорити наодинці і з Андрієм Задворним. Чоловік зізнався, що у нього з’явилася закоханість, яка, за його словами, починає переростати в коханн. Після цього Задворний потягнувся до Огнєвіч і вони також злилися в поцілунку.

Вийшло, що Злата цілувалася на одному побаченні одразу з двома чоловіками. Цей факт привів глядачів у захват, адже вони ніяк не очікували від скромної співачки такої сміливості та відкритості.

Нагадуємо, що у цьому випуску зі скандалом пішов з проєкту учасник Олександр, який не зміг впоратися з відсутністю телефону в його руках. Чоловік сильно переживав через роботу і між Златою та мобільним зв’язком обрав другий варіант.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.