Розлучена Аліна Гросу змінила імідж

Після розлучення з чоловіком українська співачка змінила образ.

Українська співачка Аліна Гросу, яка вже довгий час жила і працювала в Росії після розлучення з бізнесменом Олександром Комковим почала активно зніматися у серіалах українського телеканалу СТБ.

Недавно актриса виклала в мережу знімки, на яких вона позує в новому образі. На світлинах дівчина позує у блакитній сукні і білому плащі. На обличчі зірки легкий макіяж, а волосся розпущене. Фотографії Аліна Гросу підписала «Усміхнена Аліна в не самий усміхнений період життя». Також дівчина розповіла, що зараз її рятує робота над новим серіалом, який знімає телеканал СТБ. Також актриса засвітила новий колір волосся.

 

 

У коментарях прихильники Аліни Гросу написали, що з таким кольором волосся їй набагато краще. Аніж бути білявкою. Підписники зазначили, що так дівчина виглядає молодшою та ніжнішою. А деякі навіть порівняли її з іншою українською виконавицею Тіною Кароль.

Нещодавно Аліна Гросу представила на розсуд прихильників новий образ для роботи над новою кінокартиною «ДНК». За сюжетом дівчина мала бути не блондинкою, а з карамельно-рудим кольором волосся. Під відео зірка поцікавилася у прихильників з яким кольором їй краще.

 

 

Ось що фоловери написали у коментарях під відео6 «З рижим гарно!
І волосся виглядає природнішим і здоровішим», «Гарна руденька плюс веснянки)», «А вам личить трошки рудуватий колір, гарно», «Руденькою». Окрім компліментів та відповіді на запитання прихильники Аліни Гросу також поцікавилися чи будуть в неї нові пісні та кліпи.

Зауважимо, що кілька днів тому у своєму блозі в мережі InstagramАліна Гросу виклала фрагмент кліпу на пісню «Дим». У підписі до відео співачка зазначила, що у цій композиції вся її душа. Також зірка поцікавилася у фоловерів думкою про її пісню і емоціями, які вона викликає.

 

 

У відповідь Аліна Гросу отримала слова підтримки від прихильників та написали, що пісня красива, дуже життєва і багато хто з дівчат впізнає в героїні кліпу себе.

Нагадаємо, що українська виконавиця та актриса Аліна Гросу розлучилася зі своїм чоловіком російським бізнесменом Олександром Комковим. З ним співачка прожила у шлюбі 6 місяців.

Схожі статті