Молода дружина Віктора Павліка Репяхова змушена утримувати його колишню, яка нахабно її шантажує

Скандали та конфлікти між третьою дружиною Віктора Павліка Ларисою Созаєвою та його четвертою обраницею Катю Репяховою тривають вже не один рік. Молодиця співака постійно стає мішенню для критики аудиторії, але на цей раз вона не витримала і розповіла свою правду, яка вразить будь-кого.

Ранок 18 жовтня став для Каті Репяхової не добрим. Справа в тому, що молода дружина Віктора Павліка знову стала головною темою для обговорень серед преси та користувачів мережі. А всьому провиною третя дружина Віктора Франковича Лариса Созаєва, яка знову вступила у відкритий конфлікт з суперницею.

Жінка, яка рік тому втратила єдиного сина Павла, опублікувала на новоствореній особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, у якому звинуватила Катю в тому, що її виселяють з квартири. На цей раз юна блогерка та новоспечена мама Катя не витримала, і вийшла у прямий ефір, щоб пояснити своїм підписникам, що відбувається і яка роль у цій ситуації належить їй.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова змушена утримувати його колишню, яка нахабно її шантажує

Віктор Павлік і Катя Репяхова утримують Ларису

У ході розповіді Катя пояснила, що вже тривалий час вони з чоловіком повністю утримують його колишню дружину. Жінка не хоче самостійно платити за комунальні послуги, а також немає можливості повністю виплатили кредит за квартиру. До речі, житло елітне і має чотири жилих кімнати.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова змушена утримувати його колишню, яка нахабно її шантажує

“Їй більше не та квартира потрібна, як, звичайно, розуміння того, що Віктор Франкович певну суму забирає з нашої родини. І, звісно, я все це терпіла”, — розповідає Катя.

Зіркове подружжя спочатку добровільно взялися допомагати жінці, яка поховала свого сина і була не здатна щось вирішувати через горе. Квартира Лариси була взята у кредит по іншому курсу долара ще за часів її шлюбу з Віктором Франковичем, і тепер сума непідйомна. Втім, співак продовжував віддавати гроші і годувати колишню. З настанням кризи артист припинив виплати, адже в нього також є сім’я. Созаєва так просто цього не залишила. Зараз у хід пішов шантаж у вигляді публічних звинувачень.

Катя розуміє, що більше не може фінансово потягнути утримання і своєї сім’ї, і апартаменти колишньої дружини обранця. Натомість, Лариса не шкодує своїх опонентів і максимально використовує публічність екс-чоловіка.

Нинішня дружина співака розповідає, що вони з Віктором Франковичем запропонували Ларисі варіант, у якому вона залишається без квартири, адже не може самостійно оплачувати, і вони віддають їй 100 тисяч доларів. Вона на це не погодилася. Саме через це Репяхова робить висновок, що жінка чинить так навмисне, щоб обібрати Павліка.

Схожі статті