“Коханий”: Джамала випадково видала свої справжні стосунки з партнером по танцях – чоловік не дарма нервував

Відома українська співачка Джамала, яка цього року взяла участь у популярному проєкті "Танці з зірками", дуже боялась виходити на паркет. Її чоловік хвилювався через костюми та деякі аспекти, які для нього неприйнятні. Втім, артистка таки наважилася на цей крок і ось що з цього вийшло.

Відома українська співачка Джамала колись зробила свою незграбність фішкою у власних виступах. Її колишня продюсерка Олена Коляденко, яка має пряме відношення до танців та балету, мріяла розвити в ній пластичність, але незабаром зрозуміла, що кращий вихід з ситуації — перетворити недолік а ексклюзив. Цей шлях виявився успішним та доречним. На голосисту діву та її дивні рухи одразу ж звернули увагу. Але через 10 років Джамала довела, що таки може танцювати плавно, красиво та гармонійно.

Тріумф Джамали та обмовка за Фрейдом

Так, після того, як артистка взяла участь у танцювальному проєкті, її вміння рухатися вразили глядачів. Тепер особиста сторінка Джамали в соціальній мережі Instagram засипана компліментами щодо її виступів з партнером Антоном.

Джамала випадково видала свої справжні стосунки з партнером по танцях

Співачка дуже зраділа відгуку аудиторії, і у відповідь опублікувала у мікроблозі спільну світлину з ним, яку підписала дивним чином. Вона назвала Антона “коханим”. Ймовірно, що Джамала допустила помилку і не побачила, а можливо, це непроста обмовка.

Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром
Джамала випадково видала свої справжні стосунки з партнером по танцях. Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром

Варто відмітити, що роками раніше знаменитість розповідала, що не бере участь у проєкті через ставлення до нього її чоловіка Сеїт – Бекіра. Благовірний співачки є мусульманином, якому буде важко спостерігати за дружиною у коротких сукнях для танцювальних постановок. Вочевидь, його думка щодо цього шоу у 2021 році кардинально змінилася. А можливо на його рішення вплинув той факт, що через карантинні обмеження його кохана не має можливості заробляти гроші.

Схожі статті