Як виглядала свекруха Каті Осадчої? Юрій Горбунов показав архівне фото своєї мами, на яку він дуже схожий

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов щасливий у шлюбі з колегою по цеху Катериною Осадчою, яка народила йому вже двох дітей. Шоумен також добре спілкується з ріднею зі сторони дружини, а що ж відомо про свекруху Каті, про яку майже нічого не чути?

Юрій Горбунов виріс у звичайній сім’ї, ніяк не пов’язаній зі світом мистецтва та шоу-бізнесу. Батько майбутної зірки будував будинки, а його мама була вихователькою в дитсадку. У вільний від роботи час жінка полюбляла грати на бандурі, саме від неї Юрій і успадкував хист до музики, який особливо проявився у шкільні роки. В середніх класах хлопець захопився грою на баяні, а в старших – на гітарі. Зараз він і на екранах демонструє свої музичні навички.

Мама Горбунова могла б ним пишатися, адже її син не лише став одним з найвпізнаваніших облич сучасного українського телебачення, але й чудовим батьком та люблячим чоловіком. Не судилося їй цього зробити, оскільки жінка рано пішла з життя. До зустрічі сина з Осадчою і появи на світ онуків вона не дожила.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Для Юрія смерть матері стала великим ударом, який надовго вибив його з колії. Сталося це у 1999-му, коли йому було років 26-27. Саме тоді починалася телевізійна кар’єра Горбунова.

З тих пір шоумен завжди, коли приїздить у рідні краї, в першу чергу їде на могилу мами. Він часто її згадує і дуже за нею сумує, а одного разу Юрій навіть опублікував архівне фото найріднішої людини у своєму житті. Зробив він це на один з Днів матері. Так, у себе в Інстаграмі телеведучий розмістив світлину, на якій зображена його мама:

“З Днем матері, мамо! Знаю, що ти зверху все бачиш, підтримуєш і радієш всім нашим успіхам, переживаєш, коли в нас щось не так! Любіть і бережіть мам!”, – написав Горбунов.

Мама Юрія Горбунова, яка не встигла стати свекрухою для Каті Осадчої
Мама Юрія Горбунова, яка не встигла стати свекрухою для Каті Осадчої

Коментатори зауважили, що Юрій дуже схожий на матір – в нього її усмішка.

Схожі статті