Вагітна Настя Каменських повторила трюк Ані Лорак: у положенні вскочила на підбори і розбурхала уяву Потапа

Настю Каменських серйозно запідозрили прихильники у вагітності. Знаменитість живота не приховує, але й виступів поки скасовувати не планує. На останньому ефірі "Танців з зірками" артистка ефектно станцювала на підборах, але обійшлося без карколомних па.

Легендарна поп-діва Настя Каменських вже не перший рік є заміжньою дамою. Вона вийшла заміж за свого екс-колегу – репера Олексія Потапенка і, здається, що їх медовий місяць буде тривати вічність. Пара гармонійно розвивається у стосунках: обидва працюють над кар’єрою, разом подорожують та просто влаштовують вечірки для друзів.

Як справжній чоловік, Потап і дерево посадив, і дім збудував, і навіть сина народив. Щоправда, з колишньою обраницею, продюсеркою Іриною Горовою. Зараз Андрій проживає з мамою, але дуже часто буває проводить час з татом. Хлопці разом навіть подорожують. Лишилося подарувати дитину Насті. Цікаво, що Каменських вже настільки хоче пестити немовлятко, що поп-діві байдуже: син у неї з обранцем народиться або донечка – головне кохана крихітка.

Що відомо про вагітність Насті Каменських?

Популярність артистки, її активне життя у соціальних мережах та сміливі світлини спонукають раз за разом фанатів підозрювати зірку у вагітності. Знаменитість і дійсно у цьому місяці спантеличила знимком, де добре проглядався округлий животик.

Справжній фурор влаштувала молода дружина Потапа на шоу “Танці з зірками”. Вона ефектно встала на підбори та протанцювала біля кубу зі скла, що світився.

Вагітна Настя Каменських повторила трюк Ані Лорак
Вагітна Настя Каменських повторила трюк Ані Лорак

Схожа постановка була і в Ані Лорак на Євробаченні 2008 року.

Ані Лорак виступає на Євробаченні у 2008 році. Співачка привезе “срібло” Україні.

Крім цього, поп-діва не сходила зі сцени, коли носила під серцем донечку Софію. Виглядала дуже мило та затишно співачка.

Вагітна Ані Лорак
Вагітна Настя Каменських повторила трюк Ані Лорак

Навіть віддалено не була схожа на сьогоднішню жінку-вапм, що не проти знову зайняти головний трон української сцени знову.

Схожі статті