Чекає, коли Неля Шовкопляс стане вільною? Єгор Гордєєв вперше розповів, чому не поспішає одружуватися

Особисте життя відомого українського телеведучого Єгора Гордєєва є суцільною таємницею, адже він втілює образ затятого холостяка, який зовсім не поспішає під вінець. Втім, йому неодноразово приписували роман з колегою по знімальному майданчику – Нелею Шовкопляс.

У ранковому шоу “Сніданок з 1+1” вирують справжні пристрасті. Глядачі вважають, що стосунки Єгора Гордєєва і Нелі Шовкопляс є дружніми лише в ефірі, а поза камерами вони переходять цю межу та стають романтичними. Мовляв, таку хімію, яка є між ними, не приховати. До того ж у соцмережах можна знайти купу їхніх спільних фото доволі романтичного характеру.

Однак у цій історії є одне велике “але” – Неля одружена і виховує зі своїм чоловіком двох синів. Коханого вона зустріла ще в студенстькі часи, при цьому на публічних заходах Шовкопляс жодного разу не супроводжував обранець, а в ефірах на її безіменному пальці не видно обручки. Саме це наштовхує фанатів на думки про роман між нею та Єгором.

Глядачі підозрюють Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс у службовому романі
Глядачі підозрюють Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс у службовому романі

Звісно, телеведучі не коментують плітки стосовно романтичного зв’язку, але від питань особистого характеру не тікають. Принаймні Гордєєв, який нещодавно дав інтерв’ю в програмі “Світське життя”, де пояснив, чому він у свій 31 рік досі неодружений:

“Хочеться, щоб після весілля не погуляли на розлученні. Я дуже інтровертна людина, тому мені дуже важливо, щоб це була така історія надовго”.

Єгор Гордєєв пояснив, чому досі холостякує
Єгор Гордєєв пояснив, чому досі холостякує

Якою саме має бути потенційна наречена, Єгор не розповів. За його словами, на будь що, окрім роботи та посиденьок в барі у нього банально не вистачає часу. Зате він згадав, що колись мав змогу стати моделлю. Це й не дивно, враховуючи зріст та привабливу зовнішність Гордєєва:

“Жив би зараз десь в Мілані, Парижі. Мені було років там 19, здається, чи 18. Ну малий ще зовсім був. Для мене це був абсолютно інший світ, я так: “Окей, дякую, далі”.

Схожі статті