Стало відомо, чи повернуться Олег Винник та Олена Шоптенко на шоу “Танці з зірками”

Ведучі шоу «Танці з зірками» запропонували Олегу Виннику повернутися на паркет, однак він прийняв своє рішення.

Популярний український співак Олег Винник, який вже вилікувався від коронавірусу і отримав, за його словами, в середу, 7 жовтня негативний тест, вирішив не повертатися в шоу «Танці з зірками».

Про це кумир мільйонів жінок повідомив в ефірі 7 прямого ефіру «Танців з зірками» за допомогою відеозв’язку.

Нагадаємо, що Олега Винника і його партнерку по танцях, хореографку Олену Шоптенко журі шоу дискваліфікували після того, як вони пропустили два ефіри поспіль через хворобу.

Глядачі шоу, інші учасники і навіть деякі зірки українського шоу-бізнесу просили повернути яскраву пару на паркет. Фанати Олега Винника навіть огранізували флешмоб, аби організатори проєкту прислухались до них.

І хоча було ухвалено позитивне рішення і парі запропонували вернутися в проєкт, Олег Винник відмовився продовжувати боротьбу в танцювальному шоу.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

За словами співака, він є совісною людиною, тому не може так зробити, оскільки це було б несправедливо щодо інших учасників. Адже він не працював, а хворів, тим часом коли інші учасники шоу щодня тренувалися на репетиціях.

Винник зазначив, що це було б дуже цинічно з його боку повернутися на паркет, і він не настільки бажає перемоги, щоб так чинити.

Також співак подякував фанатам за їхню підтримку, і сказав, що колись обов’язково ще потанцює з Оленою.

Олена Шоптенко не заперечила проти рішення партнера, однак відзначила, що її шкода, що так рано довелося піти з шоу, і що Винник не показав на проєкті все, на що здатний.

Схожі статті